“Μια φορά κι έναν καιρό μια φάρμα!” Η Garner δίνει μια προσωπική ματιά στη φάρμα της οικογένειάς της και μοιράζεται αποκλειστικές φωτογραφίες

Αγοράζει το οικογενειακό της αγρόκτημα και το ανακαινίζει πέρα από κάθε αναγνώριση! 😍💪 Η προσγειωμένη προσέγγιση της Γκάρνερ είναι άλλος ένας λόγος για τον οποίο οι θαυμαστές τη λατρεύουν! 🫠💘 Η πρώην σύζυγος του Affleck σώζει την ιστορία της οικογένειάς της και εισπράττει τον σεβασμό όλων! 😮👏Η ίδια μοιράστηκε αποκλειστικές φωτογραφίες από το αγρόκτημα τις οποίες μπορείτε να δείτε και εσείς σε αυτό το άρθρο! 👇

Μία από τις πιο αγαπημένες σταρ του θεάματος είναι, αναμφισβήτητα, η J. Garner. Η εξαιρετική ηθοποιός και πρώην σύζυγος του B. Affleck θεωρείται από τις πιο προσγειωμένες και γενναιόδωρες διασημότητες, κάτι που δεν συμβαίνει άδικα. Οι όμορφες παιδικές της αναμνήσεις έγιναν στο οικογενειακό τους αγρόκτημα.

Η Patricia English Garner, μητέρα της εμβληματικής ηθοποιού, θυμάται το παρελθόν και την εποχή που οι γονείς της απέκτησαν τη γη που έμεινε για πάντα στην καρδιά τους. Αγοράστηκε το 1936 με ένα μπόνους που κέρδισε ο πατέρας της από την αφοσιωμένη υπηρεσία του κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Patricia θυμάται τις προκλήσεις και τις δυσκολίες κατά τις πρώτες περιόδους. Δεν είχαν καν νερό και εσωτερικές υδραυλικές εγκαταστάσεις. Σταδιακά, η οικογένεια μετακόμισε και το αγρόκτημα άλλαξε πολλά χέρια από τότε.

Like this post? Please share to your friends: