“Μόνο ένας τυφλός θα μπορούσε να απατήσει τη γυναίκα του μαζί της!” Ας ρίξουμε φως στο διαζύγιο του Schwarzenegger και της Maria Shriver

Ήταν στο 2️⃣0️⃣1️⃣1️⃣ που ο Schwarzenegger και η Shriver χώρισαν μετά τον 2️⃣5️⃣ ετήσιο γάμο τους! 💔🥺Ξέρετε γιατί; 🤔Ο ηθοποιός απάτησε τη γυναίκα του με μια οικονόμο! 🥱😠 Το αποκάλυψε μάλιστα δημόσια παρουσιάζοντας τον νόθο γιο του! 😱 Ετοιμαστείτε να τρομάξετε όταν δείτε τη γυναίκα με την οποία απάτησε τη γυναίκα του σε αυτό το άρθρο! 👇

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο 25χρονος γάμος του θρυλικού Schwarzenegger και της Maria Shriver έλαβε τέλος το 2011. Ωστόσο, δεν ήταν μέχρι το 2021 που τελικά οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους ο λόγος του οποίου έγκειται στην απιστία του εμβληματικού ηθοποιού και bodybuilder.

Ο σταρ της σόου μπιζ ανακοίνωσε μάλιστα ότι απάτησε τη σύζυγό του με την οικονόμο τους, η οποία έμεινε έγκυος ως αποτέλεσμα της σύντομης συνάντησής τους χαρίζοντάς του έναν γιο. Η Μαρία δεν μπόρεσε να συγχωρήσει την πράξη του και έσπευσε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Αυτό την χτύπησε σαν κοφτερό μαχαίρι.

Ο Τζόζεφ, ο κληρονόμος του, φαίνεται ότι ακολουθεί τα βήματα της καριέρας του θρυλικού πατέρα του και παθιάζεται με το body building. Αργότερα, ο πρωταγωνιστής του “Εξολοθρευτή” παραδέχτηκε ότι η πράξη του ήταν λάθος, αλλά δεν ήθελε ο νόθος γιος του να νομίζει ότι ήταν ένα ανεπιθύμητο παιδί.

Ο θρύλος του κινηματογράφου και αθλητής εξακολουθεί να τους βοηθάει οικονομικά, γεγονός που αυξάνει τον σεβασμό μας προς το πρόσωπό του. Ωστόσο, οι πρόσφατες φωτογραφίες των παπαράτσι με τη Μίλντρεντ, την ερωμένη του, προκάλεσαν σάλο. Οι θαυμαστές της Μαρίας ισχυρίζονται ότι μόνο ένας τυφλός θα μπορούσε να απατήσει τη γυναίκα του μαζί της.

Εσείς τι πιστεύετε; Μη διστάσετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια!

Like this post? Please share to your friends: