«Μόνο ένας τυφλός θα μπορούσε να απατήσει τη γυναίκα του μαζί της!» Αυτή είναι η γυναίκα που διέλυσε τον γάμο του Σβαρτσενέγκερ

Στο 2️⃣0️⃣1️⃣1️⃣ η Maria Shriver κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λίγο μετά την αποκάλυψη της σχέσης του! 💔😩Μια απλή οικονόμος έγινε αυτή που διέλυσε τον γάμο τους που κράτησε 2️⃣5️⃣ χρόνια! 😳🤫 Ετοιμαστείτε να τρομάξετε όταν δείτε σε αυτό το άρθρο εκείνη με την οποία ο ηθοποιός απάτησε τη γυναίκα του! 👇

Ο γάμος του ζευγαριού αυτού κράτησε πάνω από 2 δεκαετίες ο οποίος διαλύθηκε, είτε το πιστεύετε είτε όχι, εξαιτίας της ερωτικής σχέσης του Schwarzenegger. Ήταν το 2011 όταν η Μαρία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου προκαλώντας δημόσια αντιπαράθεση. Φανταστείτε μόνο την έκπληξη της γυναίκας όταν ήρθε στο φως η απιστία του.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτός που χάλασε το γάμο τους ήταν η οικονόμος τους. Κάθε φορά που ο κόσμος βλέπει τις φωτογραφίες της, δεν μπορεί να αντιληφθεί πώς ένας άντρας σαν κι αυτόν θα μπορούσε να την επιλέξει από την όμορφη σύζυγό του. Όταν η οικονόμος άρχισε να αποκαλεί το παιδί της «μια μίνι εκδοχή του Arnold», η Μαρία άρχισε να υποψιάζεται και σύντομα ανακάλυψε ότι ο Joseph ήταν ο νόθος κληρονόμος του συζύγου της.

Αργότερα, ο άντρας παραδέχτηκε ότι αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο, αλλά δεν ήθελε ο κληρονόμος του να νιώσει ότι ήταν ανεπιθύμητος. Έτσι, ο πρωταγωνιστής του «Εξολοθρευτή» τους υποστηρίζει όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο Τζόζεφ έχει ήδη μεγαλώσει και ακολουθεί τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του. Δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για το bodybuilding.

Like this post? Please share to your friends: