Μόνο στην ηλικία των 80 ετών αυτή η γιαγιά αποφάσισε τελικά να ανακαινίσει το παλιό της διαμέρισμα, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

“Γιατί χρειάζεται τέτοια πολυτέλεια στα 80 της;” 😳15 χρόνια αργότερα, αυτή η γιαγιά συμφώνησε τελικά στην ανακαίνιση😱😍Σίγουρα θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό, αφού δείτε τις φωτογραφίες του αποτελέσματος στο άρθρο!👇👇👇👇

Όταν σε αυτή τη γιαγιά προσφέρθηκε να ανακαινίσει το διαμέρισμά της, πάντα έλεγε ότι δεν έχει πολύ χρόνο ζωής. Έχασε τον σύζυγό της αμέσως μετά τη συμπλήρωση των 50 ετών.
Η γιαγιά μπορεί να μην ζήσει πολύ, αλλά προς το παρόν απολαμβάνει τη ζωή της․ Βγαίνει βόλτες με τους φίλους της και πηγαίνει για ψώνια.
Εδώ και 15 χρόνια, όλοι προσπαθούμε να την πείσουμε να κάνει ανακαίνιση, αλλά εκείνη πάντα λέει ότι θέλει το σπίτι να παραμείνει όπως ήταν την εποχή του συζύγου της. Τελικά όμως συμφώνησε ότι το σπίτι έχει ανακαινιστεί.

Πρώτα ανακαινίσαμε την κουζίνα για να την κάνουμε φωτεινή και άνετη, και στη συνέχεια τακτοποιήσαμε το μπάνιο. Μετά από αυτό, πρότειναν στη γιαγιά ταυτόχρονα να συμφωνήσει να γίνουν όμορφα ταβάνια και τουλάχιστον να ρίξει φρέσκο λινέλαιο. Αγοράσαμε νέα έπιπλα και αλλάξαμε την ταπετσαρία που κάποτε είχε κρεμάσει με τον παππού της. Στη συνέχεια, οι τοίχοι σοβατίστηκε και ασταρώθηκε.

Μετά από μια τόσο μεγάλη δουλειά, έπρεπε να απομακρύνουμε όλα τα σκουπίδια από το διαμέρισμα. Ελέγξαμε τις καλωδιώσεις και μετακινήσαμε τους διακόπτες σε μια βολική θέση.

Φτιάξαμε στόκο, πρώτα τον κύριο, μετά τον τελικό, και εφαρμόσαμε τη βάση. Αντικαταστήσαμε επίσης τα καλοριφέρ․ Τελικά όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο.

Αφού στέγνωσαν οι τοίχοι, τους τρίψαμε, στη συνέχεια βάψαμε την οροφή και τη διακοσμήσαμε με πλίνθους οροφής.

Επιλέξαμε ταπετσαρία βινυλίου με βάση το fleece. Για να έχουμε ένα μοντέρνο αποτέλεσμα, ένας τοίχος έγινε με μοτίβο και οι υπόλοιποι ήταν μονόχρωμοι.

Και εδώ είναι το διασκεδαστικό μέρος! Η γιαγιά αποφάσισε να αφήσει τα παλιά ντουλάπια στο σπίτι στη μνήμη του παππού της, αλλά είναι καλό που συμφώνησε σε έναν καινούργιο καναπέ! Τώρα, φυσικά, η γιαγιά θα αισθάνεται καλύτερα.

Like this post? Please share to your friends: