Να την αποκαλείτε «αυτοί», όχι «αυτή»! Σάλο προκάλεσαν οι νέες σκανδαλώδεις φωτογραφίες της κληρονόμου του Λόπεζ

Η Lopez ζητά από τους θαυμαστές της να αποκαλούν την κόρη της «αυτοί» και όχι «αυτή»!😬 Η διάσημη υποστηρίζει τη μη παραδοσιακή προσέγγιση του φύλου της κληρονόμου της, της οποίας την αλλαγμένη εμφάνιση μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Όπως και η κόρη της Jolie, έτσι και η κληρονόμος Emma της Jennifer Lopez εξέπληξε τους πάντες με την εντελώς νέα της εικόνα. Η 15χρονη έφηβη δεν μοιάζει καθόλου με κορίτσι και αυτό προκαλεί ερωτηματικά στους θαυμαστές της.

Η σταρ της showbiz ενθαρρύνει την κόρη της δείχνοντας την αμέριστη υποστήριξή της. Αποδέχεται τη μη παραδοσιακή προσέγγιση του φύλου της και την αφήνει να βρει τον πραγματικό της εαυτό στο ταξίδι της αυτογνωσίας της.

Ωστόσο, η ανοιχτόμυαλη προσέγγιση της Lopez έχει ως αποτέλεσμα ανάμεικτες αντιδράσεις. Εκείνοι που θυμούνται την Emma ως κορίτσι τώρα ξαφνιάζονται βλέποντας πόσο έχει αλλάξει, ενώ οι υπόλοιποι το βλέπουν ως κανόνα που δεν έχει τίποτα εναντίον της.

Το γεγονός ότι η εμβληματική σταρ και η κληρονόμος της δεν έχουν τίποτα κοινό όσον αφορά την εμφάνιση δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Η ζωή τους δεν θα σταματήσει ποτέ να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Η ίδια η οικογένεια δεν αρνείται ότι δεν μοιάζει με κορίτσι.

Μπορεί απλά να έχει μια διαφορετική ερμηνεία της θηλυκότητας και, πιθανότατα, να μη νοιάζεται για τις απόψεις και την κριτική των άλλων.

Like this post? Please share to your friends: