Να την αποκαλείτε «αυτοί», όχι «αυτή»! Το πώς μοιάζει η κόρη της Λόπεζ και του Άντονι κάνει πρωτοσέλιδα

Δεν μπορεί να σηκώσει τα μάτια της από αμηχανία, καθώς η κόρη της κάνει το ντεμπούτο της με το κούρεμα και το αγορίστικο στυλ της! 🫣😬 Ήταν στο 2️⃣0️⃣0️⃣8️⃣ που η σταρ υποδέχτηκε την κληρονόμο της με τον τότε σύζυγό της! 😮😍 Πολλοί περίμεναν να δουν το κορίτσι στο μόντελινγκ, ενώ εκείνη επέλεξε έναν άλλο δρόμο! 😧🤐 Να είστε έτοιμοι να δείτε τις τελευταίες της φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο! 👇

Ήταν το 2008 όταν η διάσημη καλωσόρισε τα δίδυμα της – τον Max και την Emme. Οι θαυμαστές της ήταν κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι η κληρονόμος της θα κληρονομούσε τα γονίδια της μητέρας της όντας ελκυστική και όμορφη όπως εκείνη. Ωστόσο, κάτι πήγε στραβά! Η έφηβη δεν μοιάζει καθόλου με την καλλονή του Χόλιγουντ.

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, εμφανίζεται με ένα τολμηρό κούρεμα και συχνά ντύνεται με αγορίστικα ρούχα που δεν επιδεικνύουν καμία θηλυκότητα και γοητεία. Μερικές φορές, οι άνθρωποι παρατηρούν ξεκάθαρα τα απογοητευμένα βλέμματα της Lopez υποθέτοντας ότι ήταν εντελώς ανέτοιμη για μια τέτοια απροσδόκητη στροφή.

«Περιμένετε λίγο και θα δείτε τη λάμψη της», «Τι συμβαίνει με τη γενιά μας; Φαίνεται να ακολουθεί το μονοπάτι της κόρης της Τζολί!”, »Ζηλεύω σιωπηλά! Έχει την τύχη να είναι κόρη μιας από τις πιο ελκυστικές γυναίκες εν ζωή”, “Ποιος είσαι εσύ που θα την κρίνεις;”.

Like this post? Please share to your friends: