“Ντύνει το γιο της σαν κορίτσι!” Η Theron μεγαλώνει τον κληρονόμο της ως κορίτσι και έτσι απαντά στην κριτική

Το αγόρι εμφανίστηκε και πάλι με φόρεμα και προκάλεσε ερωτήματα! 👨‍🦰+🥻 Ο κόσμος επικρίνει την ηθοποιό επειδή μεγάλωσε τον γιο της ως κορίτσι! 🤒😤Η ίδια γίνεται ειλικρινής για τον λόγο που το κάνει αυτό! 🧐😮Για λεπτομέρειες – δείτε το άρθρο! 👇

Εκτός από την επιτυχημένη καριέρα της στην υποκριτική, η ζωή της Ch. Theron δεν είναι λιγότερο θερμή και ενδιαφέρουσα. Για όσους δεν γνωρίζουν, υιοθέτησε τον γιο της Jackson το 2012 και στη συνέχεια καλωσόρισε την κόρη της Augustus. Σύντομα, η σχέση της με τον Σ. Πεν έφτασε στο τέλος της.

Τις περισσότερες φορές, η Theron κρατάει τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να διατηρήσει την ιδιωτική τους ζωή και να τα αφήσει να απολαύσουν τα ανέμελα παιδικά τους χρόνια χωρίς συνεχή βλέμματα παπαράτσι και φήμες. Ωστόσο, η ηθοποιός υιοθετεί μια μοναδική γονεϊκή προσέγγιση η οποία δεν εγκρίνεται καθόλου από όλους.

Το όλο θέμα είναι ότι ντύνει τον γιο της σαν κορίτσι και αυτό εγείρει κάποια ερωτήματα. Ο κόσμος την κατηγορεί ότι παίρνει την ταυτότητα του Τζάκσον και τον αναγκάζει να κάνει ανεπιθύμητα πράγματα. Ωστόσο, η ηθοποιός εξήγησε την κατάσταση με έναν άλλο τρόπο.

Η Theron παραδέχεται ότι ο γιος της κατάλαβε ότι ήταν κορίτσι από τα πρώτα χρόνια της ζωής του και η ηθοποιός αποφάσισε να το υποστηρίξει και να το αφήσει να εκφραστεί. Επέλεξε να υπερασπιστεί το παιδί της με κάθε κόστος. Χιλιάδες άνθρωποι εξακολουθούν να ασκούν σκληρή κριτική στην ηθοποιό και να εκφράζουν δυσπιστία στα λόγια της.

Like this post? Please share to your friends: