«Ξεσηκωθείτε από τις στάχτες!» Το εμπνευσμένο ταξίδι του Henry Winkler από ένα ανασφαλές παιδί σε έναν πραγματικό θρύλο

Ήταν αυτός που οι γονείς του αποκαλούσαν «χαζό σκυλί», έτσι μεγάλωσε και έγινε θρύλος! 🤌😉 Δεν μπορούσε καν να διαβάσει ένα βιβλίο μέχρι να γίνει 3️⃣1️⃣ αλλά έγινε η μεγαλύτερη έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους! 😯🤩Βάζουμε στοίχημα ότι δεν γνωρίζατε αυτά τα γεγονότα που σας κόβουν το σαγόνι για τον Henry Winkler! 🤫😳 Για περισσότερα – δείτε το άρθρο! 👇

Ο δρόμος του Henry Winkler προς την επιτυχία και τη διασημότητα δεν ήταν τόσο ομαλός όσο φαίνεται. Λίγοι γνωρίζουν ότι ως παιδί και έφηβος τον αποκαλούσαν συνεχώς «τεμπέλη», «ηλίθιο» και «χαζό» όχι μόνο οι συμμαθητές και οι συνομήλικοι του, αλλά και οι γονείς του. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν μπορούσε να διαβάσει ένα βιβλίο μέχρι τα 31 του χρόνια.

Εξακολουθώντας να πάσχει από μη διαγνωσμένη δυσλεξία, συχνά δεχόταν τιμωρίες στο σχολείο και έπρεπε να υπομένει σιωπηλά την κριτική. Η αποφασιστικότητά του και η ισχυρή του θέληση τον οδήγησαν στο να αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Γέιλ. Λίγο μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο, ξεκίνησε το ταξίδι του στην υποκριτική.

Όταν ο Winkler ήταν στα 30 του, κατάλαβε επιτέλους τι κρυβόταν πίσω από όλους τους αγώνες και τις προκλήσεις που αντιμετώπιζε – η δυσλεξία. Πιστεύεται ότι ο χαρακτήρας με το όνομα Χανκ που έγραψε για μια παιδική σειρά ήταν η δική του απεικόνιση, αφού και ο ίδιος είχε δυσλεξία και αντιμετώπιζε προκλήσεις στην καθημερινή ζωή.

Έχει γράψει πολλά βιβλία που τον διαμόρφωσαν ως έναν από τους πραγματικούς θρύλους της γενιάς μας. Ο Winkler ευαισθητοποιεί επίσης για τη δυσλεξία δείχνοντας ότι και ο ίδιος υπέφερε από αυτή, η οποία όμως δεν τον εμπόδισε να κυνηγήσει τα όνειρά του.

Like this post? Please share to your friends: