Οι άνδρες που τραγουδούν το Με σηκώνεις ψηλά θα σας ανατριχιάσουν

Μια παράσταση acapella έχει τη μοναδική ικανότητα να ενισχύει οποιοδήποτε τραγούδι, γοητεύοντας τους ακροατές με το καθαρό φωνητικό ταλέντο και αναδεικνύοντας τους στίχους χωρίς την απόσπαση της προσοχής από τα όργανα.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το Vocal Point του Πανεπιστημίου Brigham Young (BYU) και την acapella ερμηνεία τους στην επιτυχία του Josh Groban “You Raise Me Up” του 2003. Η εκδοχή τους δίνει νέα πνοή σε αυτό το αγαπημένο τραγούδι.

Ιδρύθηκε το 1991 από τους φοιτητές Dave Boyce και Bob Ahlander, το BYU Vocal Point ανέβηκε γρήγορα στην κορυφή της πανεπιστημιούπολης, αφού η πρώτη τους εμφάνιση έγινε sold out.

Από τότε, το BYU Vocal Point έχει συγκεντρώσει πολλές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της πέμπτης θέσης στην τρίτη σεζόν του The Sing-Off του NBC.

Το ταλέντο τους έφτασε σε νέα ύψη τον Δεκέμβριο του 2018, όταν ανακοίνωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι υπέγραψαν δισκογραφικό συμβόλαιο με την Decca Gold, μια εταιρεία κλασικής μουσικής που υπάγεται στην Universal Music Group.

“Είμαστε απλά κανονικοί φοιτητές που κάνουν εκπληκτικά πράγματα”, σημείωσε το μέλος Jason Bromley.

Το μουσικό βίντεο για το “You Raise Me Up” είναι ένα δυνατό φωνητικό ταξίδι.

Με φόντο ένα μαγευτικό σκηνικό από βουνά και κοιλάδες, το βίντεο ξεκινά με μια μόνο καθαρή φωνή, η οποία σύντομα ενώνεται με μια άλλη σε τέλεια αρμονία, δημιουργώντας έναν πλούσιο, πολυεπίπεδο ήχο.

Το σύνολο συνδυάζει τις φωτεινές, καθαρές φωνές τους με εντυπωσιακά φωνητικά κρουστά, κάνοντας την ερμηνεία τους ακόμα πιο γοητευτική καθώς διασχίζουν το εκπληκτικό τοπίο.

Οι αρμονίες συνδυάζονται τόσο άψογα που είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις τους τραγουδιστές, αναδεικνύοντας την εξαιρετική ομαδική τους δουλειά.

Αντί να μιμούνται απλώς το πρωτότυπο, προσφέρουν μια αναζωογονητικά μοναδική εκδοχή αυτού του δημοφιλούς τραγουδιού.

Το ξεχωριστό στυλ και η διασκευή τους λάμπουν, ειδικά με ένα νέο hook στο τέλος που ενισχύει τις αρμονίες. Ένα πρόσθετο ρεφρέν των μαθητών προσθέτει στο κρεσέντο, καταλήγοντας σε ένα δυναμικό τέλος.

Θα λατρέψετε την εξαιρετική απόδοση του “You Raise Me Up” από τους BYU Vocal Point. Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και απολαύστε αυτή τη μοναδική και συγκινητική ερμηνεία.

Like this post? Please share to your friends: