Οι θαυμαστές την αναγνώριζαν με δυσκολία: Ρόμπερτς που πήρε κιλά πρόσφατα πιάστηκε από τους παπαράτσι

Εδώ είναι η εμβληματική ηθοποιός Roberts που έχει πάρει βάρος και είναι δύσκολο να την αναγνωρίσει κανείς
Η γοητευτική και απαιτητική 55χρονη ηθοποιός συνελήφθη τον τελευταίο καιρό κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Ρίχνοντας μια ματιά στις πρόσφατες φωτογραφίες της “Pretty Woman” που τράβηξαν οι παπαράτσι, γίνεται αντιληπτό ότι η σταρ του κινηματογράφου έχει σίγουρα πάρει πολλά κιλά σε αυτό το σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Κάποιοι διαδικτυακοί χρήστες υποστήριξαν μάλιστα ότι η εμβληματική ηθοποιός είναι δύσκολο να αναγνωριστεί. Σε αυτές τις λήψεις φαίνεται ξεκάθαρα η κοιλιά της, γεγονός που κυριολεκτικά σόκαρε τους followers της.

“Δεν είναι πια η ίδια!”, “Κάποτε ήταν ένα μικροσκοπικό και υπέροχο κορίτσι”, “Η Roberts είναι απολύτως τέλεια ό,τι και να γίνει!”, “Ήταν, είναι και θα είναι πάντα μια απόκοσμη ομορφιά”, “Τι υπέροχη γυναίκα”.

“Πολλοί ονειρεύονται να της μοιάσουν στα 54 τους”, “Κατά τη γνώμη μου είναι πανέμορφη στην ηλικία της”, “Πήρε πολλά κιλά!”, “Τι κοιλιά!”.

Πολλοί έχουν την άποψη ότι η Ρόμπερτς έχει αλλάξει πολύ και δεν δείχνει πια ελκυστική και χαριτωμένη. Συμφωνείτε με τους σχολιαστές;

Like this post? Please share to your friends: