“Οι μικρές πριγκίπισσες του μπαμπά μεγάλωσαν!” Η σπάνια εμφάνιση του Άνταμ Σάντλερ με την οικογένειά του δεν πέρασε απαρατήρητη

Ο Άνταμ Σάντλερ έδειξε στις κόρες του και τώρα οι καρδιές των αγοριών ανήκουν σε αυτές! 😮💘Οι μικρές κληρονόμοι του θρυλικού ηθοποιού μεγάλωσαν! 🧐Δείτε πώς είναι τώρα η Sunny και η Sadie σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Μάλλον δεν υπάρχει κανείς που, τουλάχιστον, να μην έχει ακούσει για τον διακεκριμένο και επιτυχημένο ηθοποιό Adam Sandler. Πέρα από την ψιλόλιγνη καριέρα του στην υποκριτική, είναι επίσης δημιουργός, παραγωγός και αφοσιωμένος πατέρας για τις δύο αξιολάτρευτες κόρες του.

Αυτές τις μέρες, ο θρυλικός ηθοποιός πήρε τις κόρες του στο κόκκινο χαλί, των οποίων η απίστευτη ομοιότητα με τους γονείς τους καθήλωσε τους πάντες. Μπορεί να πει κανείς ότι έχουν κληρονομήσει τα καλύτερα γονίδια από τους γονείς τους και είναι έτοιμες να κλέψουν καρδιές.

Η Sunny και η Sadie γεννήθηκαν το 2008 και το 2006. Η Sunny έχει ήδη δοκιμάσει τις δυνάμεις της στις ταινίες “Jack and Jill”, “Pixels” και “Grown Ups”. Όσον αφορά τη Sadie, έχει κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στις ταινίες “Bedtime Stories” και “Hotel Transylvania”.

Ο Άνταμ Σάντλερ έχει ήδη προετοιμαστεί για να καθοδηγήσει τις κόρες της στη βιομηχανία του θεάματος, έχοντας ταυτόχρονα πειστεί ότι μπορούν να πετύχουν τεράστια επιτυχία εντελώς μόνες τους, ούτως ή άλλως.

Like this post? Please share to your friends: