Οι πρωταγωνιστές της “Γαλάζιας λιμνοθάλασσας” 43 χρόνια μετά: Αυτή είναι η σημερινή εικόνα των πρωταγωνιστών της θρυλικής ταινίας

Οι θαυμαστές τρομοκρατήθηκαν όταν είδαν πώς μοιάζουν τώρα οι αγαπημένοι τους σταρ από τη “Γαλάζια Λιμνοθάλασσα”! 😱😡 Η αγγελική καλλονή και ο καρδιοκατακτητής είναι αγνώριστοι! 🧐

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας του Randal Kleiser του 1980 έκλεψαν γρήγορα τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών. Πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης ταινίας έγινε η Brooke Shields της οποίας η αγγελική ομορφιά δεν άφησε κανέναν να μείνει αδιάφορος.

Όσον αφορά τον πρωταγωνιστή, Κρίστοφερ Άτκινς, είναι σήμερα 62 ετών και μοιάζει εντελώς αγνώριστος στους πιστούς θαυμαστές του.

Όσον αφορά τη σημερινή εμφάνιση της Μπρουκ, ο κόσμος έχει ανάμεικτες απόψεις γι’ αυτήν. Κάποιοι τη βρίσκουν καλοδιατηρημένη, ενώ οι άλλοι πιστεύουν ότι έχει υποβληθεί σε αμέτρητες πλαστικές βελτιώσεις.

Οι εμβληματικές σταρ που άγγιξαν εκατομμύρια ανθρώπους με τη σαγηνευτική ιστορία αγάπης και την απόκοσμη ομορφιά τους δεν είναι πια οι ίδιες.

Like this post? Please share to your friends: