Οι σύζυγοι έδωσαν στο παλιό τους διαμέρισμα μια εκπληκτική μεταμόρφωση και ανατίναξαν το δίκτυο με τα τελικά αποτελέσματα

Ο σύζυγός μου και εγώ είχαμε βαρεθεί το διαμέρισμα που είχαμε ως “όνειδος”, οπότε ήρθε η ώρα να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία! 🤫😉Με χαμηλό εισόδημα αλλά με μεγάλο κίνητρο, το αλλάξαμε πέρα από κάθε αναγνώριση! 😮💪 Κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρναμε, αλλά ξεπεράσαμε ακόμα και τις προσδοκίες τους! 👏🤩Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε όταν δείτε τις φωτογραφίες “μετά” σε αυτό το άρθρο! 👇

Οι ήρωες του σημερινού άρθρου σχεδίαζαν να κάνουν μια πλήρη ανακαίνιση μετά την αγορά αυτού του διαμερίσματος, αλλά το χαμηλό τους εισόδημα και ο περιορισμένος προϋπολογισμός τους επέτρεψαν να δώσουν μια πιο φρέσκια όψη μόνο στο εσωτερικό. Πήραν την απόφαση να συνδυάσουν τη σκανδιναβική και την κλασική αρχιτεκτονική στο μελλοντικό της εσωτερικό.

Οι τοίχοι έμειναν στην αρχική τους μορφή, αλλά έβαψαν το πάτωμα λευκό. Η μπροστινή πόρτα αντικαταστάθηκε με μια καινούργια. Στη δεξιά πλευρά της εισόδου οι ιδιοκτήτες τοποθέτησαν οικονομικά έπιπλα και απέναντί τους κρεμάστηκε ένας καθρέφτης σε ξύλινο πλαίσιο.

Η κουζίνα, ωστόσο, δεν υπέστη σημαντικές αλλαγές. Η εκτεθειμένη τοιχοποιία και το δάπεδο παρέμειναν. Αντικατέστησαν επίσης τις προσόψεις του σκηνικού με νέες. Η τραπεζαρία άλλαξε πολύ – αντικαταστάθηκαν το τραπέζι και οι καρέκλες.

Το παλιό παρκέ έμεινε, αν και έπρεπε να αποκατασταθεί και να βαφτεί σε ανοιχτή απόχρωση. Και οι τοίχοι καλύφθηκαν με ζωγραφική ταπετσαρία, ώστε να μπορούν να βαφτούν με οποιοδήποτε άλλο χρώμα ανά πάσα στιγμή. Το σαλόνι παρέμεινε περίπου το ίδιο: μπορεί κανείς να δει μια μαλακή ομάδα με μια περιοχή τηλεόρασης και έναν χώρο εργασίας δίπλα στο παράθυρο.

Η κρεβατοκάμαρα ήταν αρκετά μικρή και το πράσινο χρώμα προφανώς κυριαρχούσε εδώ. Η χρωματική παλέτα του δωματίου άλλαξε αμέσως. Τα ανοιχτά και ουδέτερα χρώματα συνδυάζονται τώρα με φυσικά υλικά. Ένα μεγάλο ξύλινο κρεβάτι βρήκε τη θέση του στο κέντρο και το δωμάτιο οδηγεί στο μπαλκόνι.

Προηγουμένως, η κατάστασή του άφηνε πολλά περιθώρια για να το επιθυμήσετε. Έτσι, έχει αναβαθμιστεί πλήρως. Οργάνωσαν έναν χώρο αναψυχής με έπιπλα από σφυρήλατο σίδερο που κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα πιο ιδιαίτερη.

Like this post? Please share to your friends: