Οι σύζυγοι αγοράζουν ένα διαμέρισμα της δεκαετίας του 1970 από έναν συνταξιούχο και το μετατρέπουν στο πιο εκπληκτικό μέρος για να ζήσουν

Ακόμα και ο πωλητής εξεπλάγη όταν ο σύζυγός μου και εγώ συμφωνήσαμε να αγοράσουμε ένα τόσο άσχημο διαμέρισμα, αλλά είχαμε άλλα σχέδια! 😉🤌Κανείς δεν σκέφτηκε ποτέ να το αποκτήσει πριν από εμάς! 😅🥱 Πληρώσαμε δεκάρες γι’ αυτό και ξοδέψαμε τα υπόλοιπα χρήματα για την ανακαίνισή του! 🤫🤩 Δείτε τα εκπληκτικά αποτελέσματα σε αυτό το άρθρο! 👇

Το σημερινό άρθρο αφορά ένα διαμέρισμα σε μια συνηθισμένη μονοκατοικία από πάνελ που κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1970. Πρόκειται για ένα τυπικό διαμέρισμα τριών δωματίων η κατάσταση του οποίου άφηνε πολλά περιθώρια για να το επιθυμήσουμε, δεδομένου ότι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες το άφησαν παραμελημένο για δεκαετίες. Παραδόξως, τράβηξε την προσοχή ενός νεαρού παντρεμένου ζευγαριού.

Λίγο μετά τη μετακόμισή τους, οι σύζυγοι δεν έχασαν χρόνο και προσέλαβαν επαγγελματία διακοσμητή για την πλήρη αποκατάστασή του. Το εμβαδόν του είναι 70 τετραγωνικά μέτρα και μια μακρά διαδικασία εργασίας υποσχέθηκε να είναι μπροστά. Όλα ξεκίνησαν με την ανάπλαση του χώρου.

Για τους τοίχους του διαδρόμου επιλέχθηκαν ανοιχτόχρωμες ταπετσαρίες και για το δάπεδο πλακάκια πορσελάνης. Μπορεί κανείς να δει ένα οθωμανικό κρεβάτι όχι μακριά από την είσοδο καθώς και μια ανοιχτή κρεμάστρα για τα εξωτερικά ρούχα από ανοιχτό πράσινο χρώμα. Εδώ δημιουργήθηκε επίσης ένας ολοκληρωμένος χώρος γκαρνταρόμπας.

Όσον αφορά τον χώρο κουζίνας-καθιστικού, αποφασίστηκε να συνδυαστούν. Διαχωρίστηκαν με ένα γυάλινο χώρισμα με συρόμενη πόρτα. Εδώ δημιουργήθηκε ένα λειτουργικό σετ κουζίνας με ενσωματωμένες οικιακές συσκευές. Οι προσόψεις μιμούνται το ξύλο. Υπήρχε φυσικό αέριο στο διαμέρισμα, αλλά οι νέοι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να το εγκαταλείψουν δίνοντας την προτίμησή τους σε επαγωγικό.

Μια ομάδα γεύματος οργανώθηκε κοντά στο παράθυρο. Κοντά στο γυάλινο χώρισμα υπάρχει ένας άνετος καναπές, πάνω από τον οποίο κρεμάστηκε ένα οριζόντιο πάνελ καθρέφτη με φωτισμό. Οι τοίχοι καλύφθηκαν με ταπετσαρία, μόνο στον τοίχο πίσω από τον καναπέ η ταπετσαρία είναι πιο σκούρας απόχρωσης. Η επιλογή τους έπεσε στο laminate για το δάπεδο.

Η διακόσμηση του υπνοδωματίου είναι η ίδια με το υπόλοιπο διαμέρισμα, εκτός από έναν τοίχο όπου χρησιμοποιήθηκε μια τοιχογραφία. Κατά μήκος του ίδιου τοίχου υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι με μηχανισμό ανύψωσης. Τα κομοδίνα με “αιωρούμενο” εφέ τοποθετήθηκαν και στις δύο πλευρές του κρεβατιού. Εδώ τοποθετήθηκε επίσης ένα κρεμαστό ντουλάπι.

 

 

Like this post? Please share to your friends: