Οι σύζυγοι αγόρασαν ένα παλιομοδίτικο διαμέρισμα αντί για σύγχρονο και το μεταμόρφωσαν μέχρις αγνώστου

Οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί ο σύζυγός μου και εγώ επιλέξαμε ένα τόσο παλιό σπίτι για να αγοράσουμε, αλλά δεν είχαν ιδέα τι είχαμε σχεδιάσει! 😉💪 Ενώ άλλοι ονειρεύονται ένα τόσο καταπληκτικό διαμέρισμα, εμείς το φτιάξαμε μόνοι μας! 🤩👏Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε όταν δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά σε αυτό το άρθρο! 👇

Αντί για ένα καινούργιο και μοντέρνο διαμέρισμα, οι σύζυγοι έδωσαν την προτίμησή τους σε ένα τόσο παλιό και μίζερο, το οποίο είχε ανακαινιστεί τελευταία φορά πριν από δεκαετίες και η κατάστασή του άφηνε πολλά περιθώρια. Λίγο μετά την αγορά αυτού του διαμερίσματος, το ζευγάρι έσπευσε να απευθυνθεί σε σχεδιαστή για να ξεκινήσει μια ριζική ανακαίνιση.

Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων πρότειναν ένα αρκετά τολμηρό και εξαιρετικό σχέδιο το οποίο, παραδόξως, εγκρίθηκε από τους νέους ιδιοκτήτες και φάνηκε να είναι η καλύτερη επιλογή. Η έκταση του διαμερίσματος είναι 57 τετραγωνικά μέτρα και απαιτήθηκε πολλή προσπάθεια, χρόνος και χρήμα.

Η διαδικασία επισκευής ξεκίνησε με την ανάπλαση. Πάρθηκε η απόφαση να επιλεγεί το λευκό χρώμα για το δάπεδο, τους τοίχους και την οροφή. Η μπροστινή πόρτα αντικαταστάθηκε με μια καινούργια. Αριστερά της εισόδου υπάρχει μια κόγχη όπου βρίσκεται το ντουλάπι για τον αθλητικό εξοπλισμό: snowboard, πατίνια, skateboard κ.λπ.

Τοποθέτησαν απέναντι ένα σύστημα αποθήκευσης με προσόψεις καθρέφτη, το οποίο διεύρυνε οπτικά τον χώρο και προσέδωσε ακόμη περισσότερη κομψότητα στο εσωτερικό.

Η κουζίνα παρέμεινε εντός των ορίων της με εξαίρεση την είσοδο – μεταφέρθηκε στο σαλόνι. Η διακόσμηση εδώ είναι ακριβώς η ίδια με το υπόλοιπο διαμέρισμα. Εδώ υπάρχει ένα γωνιακό σετ σε λευκό χρώμα. Αριστερά της εισόδου εγκαταστάθηκαν καθρεφτισμένες λειτουργικές μολυβοθήκες με ενσωματωμένες οικιακές συσκευές.

Ο χώρος εργασίας εδώ δεν είναι κλασικός, αλλά αποτελείται από 3 χαμηλότερα τμήματα. Καθώς οι ιδιοκτήτες δεν μαγειρεύουν πολύ, αποφάσισαν να εγκαταστήσουν εδώ έναν μικρό νεροχύτη και μια εστία δύο εστιών. Απέναντι υπάρχει μια ομάδα τραπεζαρίας με καρέκλες ντιζάιν και ένα γυάλινο τραπέζι. Ένα γυάλινο άνοιγμα κατασκευάστηκε στους τοίχους κοντά στο τραπέζι.

Μετά την ανακαίνιση, το σαλόνι αποδείχθηκε πολύ ευρύχωρο. Στην ντουλάπα με καθρέφτη δημιουργήθηκε ένα κρυφό γραφείο και συστήματα αποθήκευσης. Ένα συνθεσάιζερ τοποθετήθηκε στον τοίχο, δεδομένου ότι ο ιδιοκτήτης είναι παθιασμένος με τη μουσική. Το δωμάτιο διαθέτει έναν λευκό καναπέ και μια πολυθρόνα. Υπάρχει επίσης ένα τραπέζι του καφέ.

Η κρεβατοκάμαρα χωρίστηκε από το σαλόνι με ένα γυάλινο χώρισμα και κουρτίνες. Μπορεί κανείς να δει ένα διπλό ξύλινο κρεβάτι στη μέση του δωματίου. Απέναντι από το κρεβάτι υπάρχει ένα μεγάλο σύστημα αποθήκευσης με μέτωπα καθρέφτη.

Όσον αφορά το μπάνιο, αποφασίστηκε να επιλεγεί ένας ανεξάρτητος νιπτήρας από φυσικό γρανίτη. Εδώ οργάνωσαν ένα πλήρες σύστημα αποθήκευσης. Ο δεξιός τοίχος διακοσμήθηκε με πάνελ καθρέφτη, τα οποία διεύρυναν οπτικά τα όρια του χώρου.

Like this post? Please share to your friends: