«Οι φήμες ήταν αληθινές!» Η Κέιτλιν σπάει τη σιωπή της και ενημερώνει για τις σχέσεις της μέσα στην οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ

Τον Σεπτέμβριο 2️⃣0️⃣1️⃣5️⃣ ο Μπρους άλλαξε νόμιμα το όνομά του σε Κέιτλιν και το φύλο του σε θηλυκό! 😱🤯 Η μεταμόρφωση αυτή ράγισε τις καρδιές όλων των μελών της οικογένειάς του! 💔😢Ακόμη και σήμερα η Kris και οι κόρες τους δεν μπορούν να πουν μια λέξη για τον πατέρα τους χωρίς να δακρύσουν! 💧🥺Caitlyn γίνεται ειλικρινής για τη νέα της εικόνα! 🤫Δείτε το άρθρο για περισσότερα! 👇

Αυτές τις μέρες, η 73χρονη celebrity, πρώην Ολυμπιονίκης και σταρ του ριάλιτι, έδωσε μια ειλικρινή συνέντευξη δίνοντας κάποιες λεπτομέρειες για τις τρέχουσες σχέσεις της μέσα στην οικογένεια Kardashian-Jenner. Η Caitlyn μοιράστηκε τις ειλικρινείς σκέψεις της και άφησε τους πάντες άφωνους.

Όπως όλοι περίμεναν, δεν μιλάει στα περισσότερα μέλη της οικογένειάς της. Έχει καλή σχέση με την Kendall και την Kylie, ενώ δεν αρνείται το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία επαφή με τους υπόλοιπους. Παραδέχεται ότι δεν μιλάει με την Kris, κάτι που της ραγίζει την καρδιά, δεδομένων όλων αυτών των χρόνων που πέρασαν μαζί.

«Kris, πραγματικά δεν μιλάω ποτέ σε κανέναν. Αν υπάρχει κάποια επικοινωνία, ο μάνατζέρ μου κατά κάποιο τρόπο της μιλάει».

Περιγράφει την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης τους ως «πολύ λυπηρή». Ωστόσο, θα πρέπει να αναφερθεί ότι, στην πραγματικότητα, ήταν η Caitlyn που έκαψε πρώτη τις γέφυρες με τη ριζική μεταμόρφωσή της.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά πριν από 40 χρόνια σε ένα ραντεβού στα τυφλά και παντρεύτηκαν μόλις μερικούς μήνες αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύντομα θα κάνει ντεμπούτο το νέο της ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προσφέρει στους θεατές μια πιο προσεκτική ματιά στη δυναμική της οικογένειάς τους και στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται.

Like this post? Please share to your friends: