“Οι φήμες ήταν αληθινές!” Η πρόσφατη έξοδος της Μαρκλ στο νοσοκομείο παίδων έγινε αντικείμενο έντονης συζήτησης

Η Μαρκλ εντοπίζεται σε νοσοκομείο για παιδιά και όλοι λένε το ίδιο πράγμα! 🧐😮Η Δούκισσα επισκέφθηκε άρρωστα παιδιά κατά τη διάρκεια της εκστρατείας της και κέρδισε τον σεβασμό και τα εύσημα όλων! 😍👏 Η ξαφνική εμφάνισή της προκάλεσε σάλο στους θαυμαστές της Middleton! 🤔🤯 Δείτε τα πλάνα σε αυτό το άρθρο! 👇

Η έξοδος της Δούκισσας στο νοσοκομείο παίδων δεν άφησε κανέναν αδιάφορο. Η ξαφνική προθυμία της να αλληλεπιδράσει με τα παιδιά εκεί απέσπασε στην Markle υψηλούς επαίνους και αγνό θαυμασμό. Πέρασε αρκετό χρόνο εκεί και άφησε καλές εντυπώσεις σε όλους.

Η Meghan έδωσε μια ιδιαίτερη ώρα παραμυθιού στους ασθενείς του νοσοκομείου και τις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια της εκπληκτικής εκστρατείας #MakeMarchMatter που έχει ήδη φτάσει στο τέλος της. Η Markle έδειξε να ενδιαφέρεται πραγματικά για τις δραστηριότητες των παιδιών και ενεπλάκη και η ίδια στη διαδικασία,

Επιπλέον, διάβασε ακόμη και μερικά μυθιστορήματα στα παιδιά, όπως τα “Είδα ένα κατοικίδιο”, “Pete the Cat” και “Rosie the Riveter”. Τα βοήθησε να μάθουν να μετρούν, να λύνουν προβλήματα και άλλες χρήσιμες δραστηριότητες. Είναι περιττό να πούμε ότι η ευγενική και γενναιόδωρη πράξη της Markle έτυχε του σεβασμού όλων.

Όλοι ανεξαιρέτως συγκινήθηκαν βαθιά από τη μεγαλόκαρδη και αφοσιωμένη συμπεριφορά της. Τα παιδιά την αποκαλούσαν “άγγελο” και οι ενήλικες εκτιμούσαν πραγματικά το αφοσιωμένο και αξιέπαινο έργο της.

Like this post? Please share to your friends: