“Οι φήμες ήταν αληθινές!” Η Shiloh φέρεται να συγκατοικεί με τον Brad Pitt και όλοι λένε το ίδιο πράγμα

Η καρδιά της Τζολί έσπασε σε χιλιάδες κομμάτια μετά την απόφαση της κόρης της! 💔😭Στο 2️⃣0️⃣0️⃣6️⃣ οι σταρ του “Mr. και Mrs. Smith” υποδέχτηκαν την κληρονόμο τους! 😮😍 Έχουν περάσει χρόνια μετά το διαζύγιο του ζευγαριού του Χόλιγουντ και η Shiloh παίρνει την απόφαση να ζήσει με τον πατέρα της! 🤫 Για να μάθετε γιατί – δείτε το άρθρο! 👇

Μία από τις πιο εμβληματικές σταρ του Χόλιγουντ, αλλά και η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, έβγαλε τελευταία στο διαδίκτυο τη μεγάλη είδηση ότι η κληρονόμος της θέλει να συγκατοικήσει με τον Πιτ, τον πρώην σύζυγό της. Το διαζύγιό τους είχε ως αποτέλεσμα αμέτρητες δίκες και σκάνδαλα που σημάδεψαν για πάντα τη φήμη και των δύο Αμερικανών σταρ του κινηματογράφου.

Έχουν περάσει χρόνια από τον χωρισμό ενός από τα πιο θρυλικά ζευγάρια και η “δύσκολη” κόρη τους εξέφρασε την επιθυμία να συγκατοικήσει με τον πατέρα της, προς μεγάλη έκπληξη της Τζολί. Η απόφασή της χτύπησε την εξαιρετική ηθοποιό σαν κοφτερό μαχαίρι. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η Shiloh θα μείνει με τον μπαμπά της στην έπαυλή του στο Los Feliz της Καλιφόρνια.

Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμα, η Shiloh είναι ανάμεσα σε εκείνα τα παιδιά των διασημοτήτων που δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για τον προσανατολισμό τους. Πριν από χρόνια εμφανίστηκε με μακριά μαλλιά, λεπτό μακιγιάζ και με ένα θηλυκό φόρεμα. Τώρα, όμως, το κορίτσι εμφανίζεται με κούρεμα και με αγορίστικα ρούχα.

“Είναι μια αυστηρή και χειριστική μητέρα. Αυτό το ήξερα πάντα καλά!”, “Η Shiloh και ο Pitt έχουν πολλά κοινά. Δεν είναι περίεργο που πήρε μια τέτοια απόφαση!”, “Ήταν ένα από τα πιο εμβληματικά ζευγάρια. Τι κρίμα!”, “Δεν θα άφηνε ένα καλό μέρος…”.

Like this post? Please share to your friends: