«Οι φήμες ήταν αληθινές!» Ο Justin και η Hailey Bieber μοιράζονται την είδηση της εγκυμοσύνης και ανατινάζουν το δίκτυο

Σπάσιμο! 🔥Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η σύζυγός του περιμένουν το πρώτο τους παιδί! 🕊️ Ήταν στο 2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣ που παντρεύτηκαν και τώρα περιμένουν ένα θαύμα! 🫠😍 Το ζευγάρι χτύπησε τα social media με τα μεγάλα νέα και επιβεβαίωσε τις φήμες! 💥Η συγκινητική τους φωτογράφιση έλιωσε την καρδιά όλων μας την οποία μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Φανταστείτε μόνο την έκπληξη και τον ενθουσιασμό των followers όταν η μεγάλη είδηση για την εγκυμοσύνη της Hailey Bieber χτύπησε το δίκτυο. Ήταν το 2018 που το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου και από τότε οι πιστοί θαυμαστές περίμεναν με ανυπομονησία τα νέα. Υπήρχαν, βέβαια, κάποιες φήμες, αλλά μόνο με την ανάρτησή τους στο Instagram επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη.

Η φωτογράφιση που μοιράστηκαν ήταν πραγματικά συγκινητική και δεν άφησε κανέναν να μείνει αδιάφορος. Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες ήταν γεμάτες ζεστασιά και ενθουσιασμό. Το ζευγάρι άφησε τους θαυμαστές του να ρίξουν μια προσωπική ματιά στο νέο κεφάλαιο της ζωής τους. Είναι ήδη 6 μηνών και, όπως μπορεί κανείς να δει, είχε κάνει τα πάντα για να το κρύψει και να διατηρήσει την ιδιωτικότητα.

Ωστόσο, δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα το φύλο του μωρού αφήνοντας περιθώρια για ίντριγκες. Πολλοί χρήστες του δικτύου είναι κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι η Hailey θα είναι μια υπέροχη μαμά.

Εσείς το πιστεύετε; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια!

Like this post? Please share to your friends: