«Οι φήμες επιβεβαιώνονται!» Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γίνεται ειλικρινής για τη Μίντλετον και τον βασιλιά και αφήνει τους πάντες άφωνους

Ο πρίγκιπας σπάει επιτέλους τη σιωπή του και κάνει μια δήλωση για τη Μίντλετον και τον βασιλιά Κάρολο! 🤫💥 Αυτό που είπε ο William ήταν κάτι που δεν ήταν όλοι έτοιμοι να ακούσουν! 🫢🤐Ενώ οι φήμες διαδίδονται, εκείνος αποκαλύπτει όλη την αλήθεια! 💯 Πώς είναι η Κέιτ και ο βασιλιάς; 🤔 Για τις λεπτομέρειες – δείτε το άρθρο! 👇

Το να πούμε ότι ο πρίγκιπας αντιμετωπίζει τώρα μια δύσκολη περίοδο δεν είναι τίποτα να πούμε. Εκτός από τα βασιλικά του καθήκοντα, χειρίζεται και αυτά του πατέρα του, αφού ο βασιλιάς έχει διαγνωστεί με καρκίνο και λαμβάνει περιοδικά θεραπεία. Είναι επίσης απασχολημένος με τη φροντίδα της συζύγου του και των τριών παιδιών τους.

Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμα, η πριγκίπισσα πάσχει επίσης από καρκίνο και πρόσφατα υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιά, μετά την οποία επικοινώνησε με τους οπαδούς της και ανακοίνωσε τη διάγνωση. Αξιοσημείωτη ήταν η πρόσφατη εμφάνιση του πρίγκιπα σε εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων, καθώς μίλησε με ειλικρίνεια για τα οικογενειακά τους θέματα και την κατάσταση των άρρωστων.

Αρχικά, ευχαρίστησε ειλικρινά όλους όσοι έχουν «λούσει» την οικογένεια με ευχές στέλνοντας προσευχές για τον βασιλιά και την πριγκίπισσα.

«Είναι δίκαιο να πούμε ότι οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ επικεντρωμένες σε ιατρικά θέματα. Έτσι σκέφτηκα να έρθω σε μια εκδήλωση του αεροδιακομιδού για να ξεφύγω από όλα αυτά».

Μοιράστηκε επίσης κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα μέλη της οικογένειας παραδεχόμενος ότι λαμβάνουν την κατάλληλη φροντίδα, αλλά εξακολουθούν να μην είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στα βασιλικά τους καθήκοντα.

Ας προσευχηθούμε μαζί γι’ αυτούς!

Like this post? Please share to your friends: