«Οι φήμες επιβεβαιώνονται!» Ο Affleck και η Lopez δεν μοιράζονται πλέον το ίδιο σπίτι μαζί

Σπάσιμο! 💥Μετακομίζει από το σπίτι με την Lopez και επιβεβαιώνει τις φήμες! 💔😭 Ήταν στο 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ που το ζευγάρι επανασυνδέθηκε!😍 Ωστόσο, φαίνεται να έχουν και πάλι κάποια προσωπικά θέματα! 🧐🤨 Οι θαυμαστές ελπίζουν ότι αυτά είναι μόνο κουτσομπολιά, αλλά εδώ είναι όλη η αλήθεια! 😲Δείτε το άρθρο για περισσότερα! 👇

Σύμφωνα με την πηγή που μίλησε στο Us Weekly, μετακόμισε από το σπίτι που μοιραζόταν με την J. Lopez και προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Να θυμίσουμε ότι ήταν το 2022 που το ζευγάρι τα ξαναβρήκε, αφού διέλυσε τον αρραβώνα του πριν από 20 χρόνια.

Αυτόν τον μήνα, υπήρξαν κάποιες φήμες ότι δεν μένουν πια μαζί και δεν έχουν δει ο ένας τον άλλον για 47 ημέρες. Κι όμως, παπαράτσι τους απαθανάτισαν την Πέμπτη 17 Μαΐου και οι φωτογραφίες έχουν περιέλθει στην κατοχή του In Touch. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η Lopez απλά ψάχνει για ένα νέο ακίνητο ως επένδυση.

Έτσι περιγράφει την κατάσταση ένας insider: «Έχουν προβλήματα στο γάμο τους. Άρχισαν να έχουν προβλήματα πριν από μερικούς μήνες, όταν εκείνη άρχισε να γίνεται πιο πολυάσχολη με τη δουλειά και την προετοιμασία της περιοδείας της».

Η περιοδεία θα περιλαμβάνει τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ της σταρ, ενώ θα υπάρξει και ένα σύντομο ντοκιμαντέρ. Τα περισσότερα από τα τραγούδια αφορούν τη σχέση της με τον άντρα.

Like this post? Please share to your friends: