Ο αγαπημένος Τσακ Νόρις όλων μας είναι 82 ετών: να πώς είναι και τι κάνει

Στις 10 Μαρτίου, ο δημοφιλής ηθοποιός και πολεμικός καλλιτέχνης γιόρτασε τα 82α γενέθλιά του.

Πρόσφατα, ήταν σπάνιος καλεσμένος στις τηλεοπτικές οθόνες και ελάχιστα ακούγονται γι’ αυτόν.

Ο ήρωάς μας έχει στο ενεργητικό του περίπου σαράντα ταινίες, από τις οποίες οι θεατές θυμούνται ιδιαίτερα το “The Way of the Dragon” και την τηλεοπτική σειρά “Walker, Texas Ranger”, όπου πρωταγωνίστησε σε περισσότερα από 200 επεισόδια και ενίσχυσε την ιδιότητά του ως ο πιο cool άνθρωπος. στον πλανήτη.

Μια από τις τελευταίες του δουλειές είναι η ταινία “The” (2012), στην οποία είχε έναν ρόλο cameo. Και πριν από αυτό, δεν είχε εμφανιστεί στις οθόνες για σχεδόν επτά χρόνια.

Αλλά ο Τσακ δεν είναι άπραγος. Συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπικά και ιεραποστολικά συνέδρια, αλλά αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο του στην αγαπημένη του σύζυγο Gina O’Kelly.

Παρεμπιπτόντως, σε πολλές πηγές μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το γιατί άφησε την κινηματογραφική καριέρα, αλλά πιθανότατα επηρεάστηκε από διάφορους παράγοντες, καθώς και από την ηλικία.

Μερικές φορές ο Chuck Norris συμμετέχει σε διαφημιστικά έργα και παρουσιάζει ορισμένα προϊόντα στις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο ηθοποιός έχασε επίσης τη φυσική του κατάσταση λόγω μιας καρδιακής προσβολής και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη σκληρή δουλειά. Αλλά στο κοινό, εμφανίζεται πάντα με χαρούμενη και ευδιάθετη διάθεση.

Like this post? Please share to your friends: