“Ο αδύνατος τύπος έχει ήδη αναρρώσει”: Πώς μοιάζει και τι κάνει ο γιος του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν

Παλιά ήταν ένας ομαλός, λεπτός και γυμνασμένος τύπος.🧐

Το διάσημο πανέμορφο ζευγάρι Nicole Kidman και Tom Cruise παντρεύτηκε το 1990. Θεωρούνταν ένα πολύ ρομαντικό ζευγάρι αλλά έτυχε το 2001 να χωρίσουν.

Έχουν δύο υιοθετημένα παιδιά: το κορίτσι είναι σήμερα 28 ετών και ο γιος 26 ετών. Σε αντίθεση με τους διάσημους γονείς τους, δεν έχουν δημόσια ζωή και δεν έχουν σχεδόν καμία φωτογραφία στο Διαδίκτυο.

Πρόσφατα ο Κόνορ δημοσίευσε μια φωτογραφία στη σελίδα του στο Instagram. Πριν από αυτό δεν του άρεσε να δημοσιεύει τίποτα, οι συνδρομητές του εξεπλάγησαν πολύ με το πόσο είχε αλλάξει. Παλιά ήταν ο αδύνατος και γυμνασμένος τύπος.

Τώρα ο Κόνορ έχει πυκνά γένια, έχει πάρει περιττά κιλά και μοιάζει μεγαλύτερος ακόμα και από τον πατέρα του. Οι θετοί γονείς του χώρισαν όταν ήταν 6 ετών. Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα έχουν ίσα δικαιώματα επικοινωνίας με τα παιδιά, αλλά η Νικόλ πήγε στην Αυστραλία. Ο γιος και η κόρη παρέμειναν με τον Τομ στην Καλιφόρνια.

Ο Κόνορ τώρα έχει σχέση με τη Νικόλ αλλά τα παιδιά είναι πολύ δεμένα με τον πατέρα τους. Μπορούμε να τον δούμε σε αρκετές ταινίες σε διαφορετικούς ρόλους. Στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι η καριέρα του ηθοποιού δεν ήταν ο δρόμος του.

Τότε αποφάσισε να εργαστεί ως DJ αλλά το 2016 έβαλε τέλος σε αυτή την καριέρα.

Το 2019, ο Conor παντρεύτηκε μια κοπέλα από την Ιταλία, ζουν στην πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο άντρας αφιερώθηκε στην οικογενειακή ζωή, αλλά δεν ξέρουμε με ποιον εργάζεται αυτή τη στιγμή. Αν κοιτάξετε τα κοινωνικά του δίκτυα, αγαπάει πολύ το ψάρεμα.

Like this post? Please share to your friends: