«Ο βρικόλακας Τζάσπερ δεν είναι το ίδιο!» Έτσι άλλαξε η οικογενειακή ζωή του ηθοποιού Jackson Rathbone

Θυμάστε τον όμορφο βρικόλακα στο «Λυκόφως» που ράγισε τις καρδιές των κοριτσιών; 🧐💔 Εμφανίζεται αγνώριστος χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας! 😬😱 Δείτε πώς εμφανίζεται ο ηθοποιός ως οικογενειάρχης σε αυτό το άρθρο! 👇

Έχουν περάσει ήδη 20 χρόνια που ο J. Rathbone είχε σημαντική συμβολή και αναντικατάστατο ρόλο στον κλάδο. Ήταν ο ρόλος του ως Jasper Hale που έφερε την καριέρα του σε ένα εντελώς νέο επίπεδο οδηγώντας τον να γίνει ένας περιζήτητος και επιτυχημένος κινηματογραφικός αστέρας.

Αν και ήταν ο μοναδικός του σημαντικός ρόλος, μπορεί κανείς να πει ότι είναι απολύτως αρκετός για να φέρει τον τίτλο ενός από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς. Ο γοητευτικός βρικόλακας από το Κάλλεν Κλαν, ωστόσο, έχει αλλάξει ανεπανάληπτα μέσα στα τελευταία χρόνια.

Έχουν περάσει ήδη 10 χρόνια που είναι ευτυχισμένα παντρεμένος και πλέον απολαμβάνει να είναι πατέρας τριών αξιολάτρευτων παιδιών. Η νούμερο ένα προτεραιότητά του πλέον είναι η οικογένειά του και συχνά μοιράζεται συγκινητικά πλάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Like this post? Please share to your friends: