“Ο δεύτερος Μπραντ Πιτ είναι δύσκολο να αναγνωριστεί!”: Η εντελώς νέα εικόνα του 42χρονου Κρις Πάιν προκάλεσε αναστάτωση

Οι θαυμαστές αρνήθηκαν να πιστέψουν ότι αυτός ο απεριποίητος άντρας με το γκρίζο μούσι είναι ο Pine 😳😱

Να ο Ch. Pine που υπήρξε ένας από τους καρδιοκατακτητές και πάντα περιτριγυριζόταν από γυναίκες θαυμάστριες που ήταν τρελά ερωτευμένες μαζί του. Συνήθιζαν μάλιστα να τον αποκαλούν “δεύτερο Μπραντ Πιτ”. Ωστόσο, οι αλλαγές που έχει υποστεί πρόσφατα είναι απίστευτες.

Πολλοί άρχισαν να ανησυχούν ακόμη και για την υγεία και την ψυχική του κατάσταση αναρωτώμενοι αν πάσχει από ασθένειες ή επικίνδυνες συνήθειες.

Η έξοχη υποκριτική του, η εξαιρετική γοητεία και το χάρισμά του τον έκαναν έναν περιζήτητο και πολυδιαφημισμένο ηθοποιό στο Χόλιγουντ. Υποδύθηκε κυρίως υπερήρωες και πρίγκιπες που ταίριαζαν περισσότερο στην εικόνα του.

Ενώ τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί ριζικές αλλαγές. Πολλοί πιστεύουν ότι πλέον δείχνει ακόμα πιο μεγάλος και ότι σταμάτησε να φροντίζει την εμφάνισή του.

Τα εντελώς γκρίζα γένια του και τα μακριά μαλλιά του τον κάνουν να δείχνει ακόμα πιο ηλικιωμένος και λιγότερο περιποιημένος.

Η δραστική μεταμόρφωσή του δεν άφησε κανέναν να μείνει αδιάφορος. Έπαψε να μοιάζει με τον εαυτό του και, αντί να τον αποκαλούν δεύτερο Πιτ, μοιάζει πλέον με άστεγο σύμφωνα με τους διαδικτυακούς χρήστες.

Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά αν πάσχει από κάποιες σοβαρές ασθένειες ή κακές συνήθειες που τον κάνουν να δείχνει πολύ μεγαλύτερος.

Ωστόσο, μια άλλη εξήγηση γι’ αυτό μπορεί να είναι το γεγονός ότι απλά επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει διαδικασίες αντιγήρανσης και γερνάει με φυσικό τρόπο. Εξακολουθεί να παίζει σε ταινίες και να εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί.

Like this post? Please share to your friends: