“Ο καρδιοκατακτητής είναι τώρα ένας συνταξιούχος που περπατάει με δυσκολία!”: Ο τρόπος που άλλαξε ο Βαλ Κίλμερ προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις

Ο άντρας που έκλεψε εκατομμύρια γυναικείες καρδιές τη δεκαετία του 1990 είναι αγνώριστος τώρα! 😱🤐 Οι θαυμάστριες δύσκολα αναγνώρισαν τον Val Kilmer του οποίου η εμφανώς γερασμένη εμφάνιση εξέπληξε τους πάντες! 😬😲

Ο θρυλικός ηθοποιός, γνωστός κυρίως για τη λαμπρή συμμετοχή του στην ταινία “Top Gun”, έχει αλλάξει πέρα για πέρα. Ο άντρας που κατέκτησε πολλές γυναικείες καρδιές δεν είναι πια ο ίδιος και πρόσφατα απογοήτευσε τους θαυμαστές του με την γερασμένη του εμφάνιση.

Εκτός από την αύξηση των κιλών, το πρόσωπό του παρουσιάζει κάποια σημάδια γήρανσης. Μπορεί να πει κανείς ότι ο χρόνος έχει ήδη επιβαρύνει την εμφάνισή του. Οι τηλεθεατές που τον θαύμαζαν ειλικρινά τώρα δυσκολεύονται ακόμη και να τον αναγνωρίσουν.

Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι τα μάτια του δεν είναι τα ίδια. Ο πρώην σταρ με τη μυώδη και όμορφη εμφάνιση μοιάζει τώρα με ένα εντελώς διαφορετικό άτομο.

Είναι πλέον ένας συνηθισμένος 63χρονος παππούς. Το να πούμε ότι έχει αλλάξει πάρα πολύ δεν είναι στην πραγματικότητα τίποτα να πούμε. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ανάρρωσε από καρκίνο το 2010, ο οποίος, δυστυχώς, εξακολουθεί να επηρεάζει την υγεία του.

Like this post? Please share to your friends: