«Ο Μπραντ Πιτ θα γίνει πατέρας;» Ο πρωταγωνιστής του «Mr. and Mrs. Smith» φέρνει τη σχέση του σε νέο επίπεδο

Σπάσιμο! 💥Καλύτερα να καθίσετε πριν τα τελευταία νέα για τον Πιτ και την Ίνες! 😱🤫 Οι φίλοι του χολιγουντιανού ηθοποιού κάνουν μια ανακοίνωση και επιβεβαιώνουν τις φήμες! 🧐🤨 Ο Μπραντ είναι έτοιμος να γίνει ξανά πατέρας! 😏 Για περισσότερες λεπτομέρειες που σου κόβουν το σαγόνι για τον Αμερικανό σταρ και τη νέα του φίλη – δες το άρθρο! 👇

Προσπαθώντας να κρατηθεί μακριά από όλα τα οικογενειακά σκάνδαλα με την πρώην σύζυγό του, ο B. Pitt ανυπομονεί να δημιουργήσει οικογένεια και να αγκαλιάσει τη γονεϊκότητα με τη νέα του κοπέλα. Απελπισμένος για την επιδείνωση της σχέσης του με την Jolie και τα παιδιά, ειδικά τον Pax, ονειρεύεται να βρει την ειρήνη και την αρμονία στην προσωπική του ζωή.

Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμα, βρίσκεται σε ερωτική σχέση με μια κοσμηματοπώλη ονόματι Ines. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, βγαίνουν ήδη εδώ και ένα χρόνο και έχουν μεγάλα σχέδια για το άμεσο μέλλον. Οι γνώστες υποστηρίζουν ότι ο Pitt πρόκειται να αγκαλιάσει σύντομα τη γονιμότητα.

Σε ό,τι αφορά την τρέχουσα σχέση του με τα παιδιά του, ο ίδιος ράγισε την καρδιά του όταν έμαθε ότι η υιοθετημένη κόρη τους Zahara δεν χρησιμοποιεί πλέον το επώνυμο του πατέρα της και θα χρησιμοποιεί μόνο αυτό της μητέρας της. Επιπλέον, το άλλο υιοθετημένο παιδί τους, ο Pax, θεωρεί τον πατέρα του «τρομερό γονέα».

Οι φίλοι του είναι έκπληκτοι με το πόσο γρήγορα εξελίσσεται το ειδύλλιο του με την Ines και είναι πιθανό σύντομα να έχουμε κάποια μεγάλη είδηση.

Like this post? Please share to your friends: