«Ο Πιτ δεν μπορεί καν να σταθεί δίπλα του!» Η Αντζελίνα Τζολί παρουσίασε το νέο της φίλο και επιβεβαίωσε τις φήμες

Ενώ όλος ο κόσμος μιλάει για τη νέα κοπέλα του Πιτ, η Τζολί ξεκινά ένα νέο ειδύλλιο! 💌😉Η πρωταγωνίστρια του «Maleficent» πιστεύεται ότι βγαίνει με τον August Diehl, τι έκπληξη! 😲🤫Για τις αποκλειστικές κοινές τους φωτογραφίες – δείτε το άρθρο! 👇

Αν και έχουν περάσει χρόνια που το πιο θρυλικό ζευγάρι του Χόλιγουντ δεν είναι πια μαζί, οι ζωές τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο. Ενώ η Jolie πιστεύεται ότι είναι απασχολημένη με το μεγάλωμα των έξι παιδιών τους, εκείνος έχει βρει νέο έρωτα και έχει μεγάλα σχέδια μαζί της για το μέλλον.

Ο ηθοποιός του «Mr. and Mrs. Smith» βγαίνει με μια κοσμηματοπώλη ονόματι Ines και πιστεύεται ότι κάνουν πράγματα σαν κανονικοί εραστές. Οι φίλοι τους μοιράζονται ότι η σχέση τους εξελίσσεται αρκετά γρήγορα. Και μόλις πρόσφατα, οι φήμες διαδόθηκαν για το νέο ειδύλλιο της Jolie και αυτός ο τυχερός έγινε ο August Diehl.

Είναι αξιοσημείωτος για τους ρόλους του στις ταινίες «Salt», «A Hidden Life», «Love in Thoughts» και πολλές άλλες σπουδαίες ταινίες. Η μεγάλη είδηση για τη σχέση τους ανατίναξε το δίκτυο.

«Ένα κινούμενο χάρισμα! Ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχω γνωρίσει”, “Ο Πιτ δεν μπορεί καν να σταθεί δίπλα του, χωρίς αμφιβολία!”, “Τι σπουδαία νέα!”, “Αρκετά με το διαδίκτυο για σήμερα…”.

Like this post? Please share to your friends: