“Ο Ρόμπερτ Πάτινσον έγινε πατέρας!” Η είδηση ότι ο ηθοποιός και η Waterhouse έγιναν γονείς φέρνει στην επιφάνεια το δίκτυο

BREAKING! 🔥 Ο Pattinson και η αρραβωνιαστικιά του καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί! 👨‍👩‍👧😍 Ο ηθοποιός και ο τραγουδιστής έκαναν θραύση στο διαδίκτυο με τα σπουδαία νέα! 🤯💣Συγχαρητήρια! 🎉 Παπαράτσι εντόπισαν τους νέους γονείς με το μωρό τους, τις φωτογραφίες του οποίου μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Η μεγάλη είδηση ότι η τραγουδίστρια και ηθοποιός S. Waterhouse και ο ηθοποιός R. Pattinson έγιναν πρόσφατα γονείς έχει τινάξει στον αέρα το δίκτυο. Ήταν στο Corona Capital Festival του Μεξικού που η γυναίκα αποκάλυψε την εγκυμοσύνη και ενθουσίασε τους θαυμαστές και τους υποστηρικτές τους.

Αποκάλυψε την κοιλιά της με ένα λαμπερό ροζ φόρεμα και φτερωτό παλτό. Όλα τα βλέμματα εμφανίστηκαν στο όμορφο κορμί της και όλοι ανεξαιρέτως ήταν χαρούμενοι.

Τον τελευταίο καιρό, ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια έχουν εντοπιστεί να απολαμβάνουν μια βόλτα με το νεογέννητο στο Λος Άντζελες. Για όσους δεν γνωρίζουν, ήταν πριν από 5 χρόνια που άνθισε το ειδύλλιό τους και ήταν από τον Δεκέμβριο που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

Like this post? Please share to your friends: