“Ο τέλειος συνδυασμός μοντέρνου και παραδοσιακού!” Εδώ είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις που έχετε συναντήσει ποτέ

Οι συμμαθητές της κόρης μου την κορόιδευαν όταν έδειχνε το διαμέρισμα στο οποίο ζούσε! 🤭👎Μετά από αυτό αποφάσισα να τους κάνω να θέλουν τα θέλω τους πίσω! 😉 Ως 5️⃣0️⃣ ετών ανύπαντρη μητέρα, μεταμόρφωσα το άθλιο διαμέρισμά μας πέρα από κάθε αναγνώριση και γύρισα τα κεφάλια όλων! 🤩 Δείτε τα τελικά αποτελέσματα σε αυτό το άρθρο! 👇

Οι σημερινές ηρωίδες έγιναν μια 50χρονη γυναίκα και η κόρη της που σπουδάζει στο λύκειο. Λόγω των διδάκτρων και της έλλειψης οικονομικών δυνατοτήτων, η οικογένεια δεν είχε άλλη επιλογή από το να μετακομίσει σε ένα τόσο άθλιο μέρος. Δεν είχε ανακαινιστεί για χρόνια, γεγονός που άφηνε πολλά περιθώρια για να το ανακαινίσουν.

Γι’ αυτό δεν τους πήρε πολύ χρόνο για να αποφασίσουν μια ριζική ανακαίνιση. Το εμβαδόν του διαμερίσματος ήταν 80 τετραγωνικά μέτρα και οι εργασίες ανακαίνισης υπόσχονταν να είναι μάλλον απαιτητικές και περίπλοκες. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει το μυαλό της μητέρας.

Επέλεξαν αγγλική ταπετσαρία με διάφορα μοτίβα για τους τοίχους στην είσοδο. Η επόμενη εργασία ήταν η τοποθέτηση των πλακιδίων πορσελάνης με διακοσμητικά στο πάτωμα. Υπάρχει ένας αντικέ καθρέφτης αντίκα στα δεξιά της εισόδου, καθώς και ένα ανοιχτό σύστημα αποθήκευσης και ένας μικρός ξύλινος πάγκος απέναντί του.

Για το χώρο του καθιστικού επιλέχθηκε για το δάπεδο μηχανικό ξύλο. Αποφασίστηκε να βαφτούν οι τοίχοι με ανοιχτόχρωμο χρώμα, το οποίο έκανε τον χώρο οπτικά μεγαλύτερο. Υπάρχει μια γυάλινη προθήκη στα δεξιά της εισόδου όπου τοποθετήθηκε η συλλογή γυαλιού και πορσελάνης του ιδιοκτήτη.

Στο κέντρο τοποθετήθηκε ένας πολυτελής καναπές. Μια τραπεζαρία βρίσκεται κοντά στο παράθυρο.

Τώρα, είναι η σειρά της κουζίνας όπου οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε ανοιχτό γκρι χρώμα και το δάπεδο είχε τα ίδια πλακάκια πορσελάνης που χρησιμοποιήθηκαν και στο διάδρομο. Ο ιδιοκτήτης ήθελε ο νεροχύτης να τοποθετηθεί κοντά στο παράθυρο. Το δωμάτιο διαθέτει επίσης ένα μικροσκοπικό τραπεζάκι του καφέ και δύο καρέκλες.

Στην κρεβατοκάμαρα του ιδιοκτήτη έγινε μια κόγχη όπου βρισκόταν ο χώρος ύπνου. Το δωμάτιο διαθέτει εντοιχισμένες ντουλάπες με μικρά ράφια καθώς και κομοδίνα. Ένα ωραίο κομοδίνο εμφανίστηκε στα αριστερά του παραθύρου.

Όσον αφορά το δωμάτιο της κόρης, εδώ οργανώθηκε ένα καμαρίνι το οποίο δεν καλύφθηκε με προσόψεις, αλλά με υφάσματα. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για ένα τυπικό κορίτσι.

Το μπάνιο και η τουαλέτα συνδυάστηκαν. Χρησιμοποιήθηκαν πλακάκια που μοιάζουν με πέτρα για το δάπεδο και τετράγωνα μπεζ πλακάκια για τους τοίχους. Εδώ εγκαταστάθηκαν ένα πλυντήριο ρούχων και ένα βοηθητικό τμήμα.

 

Like this post? Please share to your friends: