“Ο χρόνος δεν λυπάται κανέναν!” Αυτό έκαναν η διάγνωση και ο αλκοολισμός στην Kathleen Turner

Πίσω στο 1️⃣9️⃣8️⃣0️⃣s οι άντρες τρελάθηκαν με αυτή την ηθοποιό, αλλά τώρα καλύτερα να κάτσουν κάτω όταν την βλέπουν τώρα! 😧🥱 Η ηθοποιός που έκανε θραύση στο Χόλιγουντ, έχει γεράσει αφάνταστα! 😬🥱 Τα χρυσά της μαλλιά, τα εντυπωσιακά της μάτια και η αγγελική της ομορφιά είπαν “Αντίο”! 💔 Δείτε στο άρθρο τις νέες της φωτογραφίες! 👇

Μία από τις πιο ξεχωριστές, επιδραστικές και επιθυμητές φιγούρες της δεκαετίας του 1980 είναι η Kathleen Turner που χαρακτηρίστηκε ως το σύμβολο της θηλυκότητας και της ελκυστικότητας. Η εμφάνισή της σε μεγάλο αριθμό σπουδαίων ταινιών δίπλα σε A-list stars άνοιξε το δρόμο για την παγκόσμια αναγνώριση.

Λίγοι γνωρίζουν ότι το 1994 έπασχε από μια αυτοάνοση πάθηση που της προκαλούσε έντονη δυσφορία, πυρετό και αγωνία και δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη. Διαγνώστηκε με ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Οι γιατροί προέβλεψαν ότι σύντομα θα ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι. Ήταν το 2009 όταν μάλιστα έγραψε ένα ειλικρινές δοκίμιο για την κατάστασή της. Κάποιος μπορεί να πει ότι την θυμάται καλύτερα για την εμφάνισή της στο “Who Framed Roger Rabbit”.

Αυτό την οδήγησε στο να γίνει μεγάλη πόρνη. Άρχισε μάλιστα να καταναλώνει και παράνομες ουσίες. Η ίδια αποκαλύπτει ότι όλα αυτά είχαν το τίμημά τους και η εμφάνισή της έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές που δεν διαφεύγουν της προσοχής κανενός.

 

Like this post? Please share to your friends: