“Ο χρόνος δεν λυπάται κανέναν!” Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Sally Struthers, γνωστή ως Gloria στο ” Όλοι στην οικογένεια “

Οι θαυμαστές δύσκολα αναγνωρίζουν τη βόμβα που κούνησε το Χόλιγουντ πίσω στο 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s! 🤨😬 Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην εξέλιξη της Sally Struthers μέσα στα χρόνια! 🧐😯 Οι χρήστες του δικτύου αναγκάστηκαν μάλιστα να διπλοτσεκάρουν αν πρόκειται όντως για εκείνη ή όχι! 🤫🫢Ετοιμαστείτε να τρομάξετε βλέποντάς την τώρα σε αυτό το άρθρο! 👇

Τη θυμάσαι από το “All In The Family”; Ο χαρακτήρας της ερμηνεύτηκε εξαιρετικά από τη Sally Struthers. Ήταν μια πραγματικά εμβληματική φιγούρα. Τώρα, ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην εξέλιξη του θρύλου του κινηματογράφου μέσα στα χρόνια!

Κάποιος μπορεί να πει ότι ο χαρακτήρας της στην κωμική σειρά ήταν πρωτοποριακός. Η εξαιρετική της ερμηνεία κέρδισε επάξια δύο βραβεία Emmy και την καθιέρωσε ως ένα πανύψηλο αστέρι στον κλάδο.

Ωστόσο, βρέθηκε σε μπελάδες μετά την κωμική σειρά. Αντιμετώπισε δυσκολίες ενώ προσπαθούσε να παίξει διαφορετικούς ρόλους. Αυτές οι προκλήσεις, όμως, σηματοδότησαν την αρχή της ψιλόλιγνης καριέρας της ως ηθοποιού. Το ταλέντο και η αποφασιστικότητά της ήταν το κλειδί για τη μεγάλη επιτυχία και τη συνολική καταξίωση.

Η Sally εμφανίστηκε στο σόου της φήμης του πάνελ “Match Game” και κέρδισε την αναγνώριση ως Babette Dell. Ήταν παθιασμένη και με το θέατρο. Επιπλέον, υπήρξε υπέρμαχος των εξαθλιωμένων παιδιών.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, καλωσόρισε μια κόρη κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον ψυχίατρο W. C. Rader. Τώρα, είναι ήδη 75 ετών και διαμένει ήσυχα στο Λος Άντζελες.

Like this post? Please share to your friends: