Ο Medjai από τη “Μούμια” 24 χρόνια μετά! Ο τρόπος που άλλαξε ο Oded Fehr προκάλεσε αντιδράσεις

Μπορεί να θυμάστε αυτόν τον ηθοποιό ως Μεντζάι από την ταινία “Η μούμια” του 1️⃣9️⃣9️⃣9️⃣! 🎬 Ο Ισραηλινός κινηματογραφικός αστέρας που έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν είναι πια ο ίδιος! 🤫😲 Ο πρώην καρδιοκατακτητής εμφανίζεται με εντελώς γκρίζα μαλλιά και γυαλιά με χοντρό σκελετό, τις νέες φωτογραφίες του οποίου μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει τη σπουδαία ταινία του 1999 “Η Μούμια” στην οποία πρωταγωνιστούσε έξοχα ο γνωστός και καταξιωμένος ηθοποιός O. Fehr. Αυτός ο εμβληματικός ρόλος έφερε την καριέρα του σε νέο επίπεδο και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Ωστόσο, ο χρόνος κυλάει και έχουν περάσει πάνω από δύο δεκαετίες από την κυκλοφορία της ταινίας.

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο Fehr έχει ήδη κλείσει τα 52 του χρόνια και δεν φαίνεται καθόλου ο ίδιος. Ακόμα και οι πιστοί θαυμαστές έμειναν άφωνοι από την τωρινή του εμφάνιση θεωρώντας δύσκολο να πιστέψουν ότι ο πρώην μελαχρινός καρδιοκατακτητής είναι πλέον με γκρίζα μαλλιά, ρυτίδες και ακριβώς σαν ένας τυπικός παππούς.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Oded Fehr (@fehr.oded)

Για κάποιους, χρειάστηκε ακόμη και λίγος χρόνος για να αναγνωρίσουν εδώ τον πρωταγωνιστή της “Μούμιας”. Κανείς δεν θα αρνηθεί ότι έχει αλλάξει ριζικά, αλλά όλοι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η γήρανση αφορά όλους ανεξαιρέτως.

“Κανείς δεν γίνεται νεότερος”, “Είναι ήδη στα 50 του. Τι περιμένατε αντί γι’ αυτό;”, “Ο χρόνος δεν χαρίζεται σε κανέναν!”, “Φαίνεται καυτός ακόμα και με γκρίζα μαλλιά”, “Έχει γεράσει με χάρη και αξιοπρέπεια”.

Like this post? Please share to your friends: