Ο Rizzo στο “Grease” έγινε 79 ετών! Έτσι άλλαξαν η ηλικία και τα χρόνια την ηθοποιό Στόκαρντ Τσάνινγκ

Πολλοί τη θυμούνται ως Rizzo στο “Grease” με την οποία όλοι ήταν ερωτευμένοι τότε! 😮😍Λίγοι γνωρίζουν ότι τον εμβληματικό χαρακτήρα υποδύθηκε η Channing! 🫠👏Έχουν περάσει χρόνια και είναι ήδη 7️⃣9️⃣! ⏳🤫Ο θρύλος του κινηματογράφου έχει γεράσει σαν καλό κρασί του οποίου τις πρόσφατες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Γνωστή για το μεγάλο της ταλέντο, τις εξαιρετικές της υποκριτικές ικανότητες και το χάρισμά της, η ηθοποιός αυτή αναμφισβήτητα έμεινε περισσότερο στη μνήμη μας για τον ρόλο της Rizzo που έκανε την επανάσταση στην επιτυχημένη ταινία “Grease”, ο οποίος τη διαμόρφωσε ως μία από τις πιο ξεχωριστές ηθοποιούς όλων των εποχών. Το τραγούδι, ο χορός και οι άλλοι αξέχαστοι ρόλοι της μπήκαν σίγουρα στην ιστορία του κινηματογράφου.

Ακόμα και μετά από 4 δεκαετίες, ο κόσμος θυμάται την ηθοποιό Stockard Channing ως Rizzo που ανέλαβε τον εμβληματικό ρόλο σε ηλικία 34 ετών. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, έχουν περάσει περισσότερα από 40 χρόνια και είναι ήδη 79 ετών. Ο τρόπος με τον οποίο έχει αλλάξει η αξιόλογη ηθοποιός εγείρει πολλά ερωτήματα.

Κάποιοι θαυμάζουν ειλικρινά τη διαχρονική ομορφιά της, ενώ οι άλλοι σπεύδουν να “κατηγορήσουν” τη σταρ του κινηματογράφου ότι έχει υποβληθεί σε μια σειρά από επεμβάσεις ομορφιάς με στόχο την αιώνια νεότητα και ομορφιά. Κανείς δεν θα αρνηθεί ότι έχει γεράσει σαν το κρασί και εξακολουθεί να γοητεύει εκατομμύρια ανθρώπους.

Όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, το πάθος της για τον κινηματογράφο, τα απίστευτα ύψη της καριέρας της και τα επιτεύγματά της δύσκολα μπορούν να υπερεκτιμηθούν. Η σημαντική συμβολή της και ο αναντικατάστατος ρόλος της θα την κρατούν πάντα ως μια από τις πιο πανύψηλες μορφές που έχει γνωρίσει ο κινηματογράφος.

Like this post? Please share to your friends: