“Πήρε πάλι βάρος η Adele;”: Η εμφάνιση της Αντέλ σε μια σόλο συναυλία με ένα στενό φόρεμα προκάλεσε ερωτήματα

Το εφαρμοστό ντύσιμο της Adele κατέστησε σαφές ότι έχει πάρει και πάλι βάρος

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι η εμβληματική και παγκοσμίως αναγνωρισμένη τραγουδίστρια Adele δεν παύει να ενθουσιάζει το κοινό της με τη γοητεία, τη θηλυκότητα και τη μοναδικότητά της. Ενώ αυτή τη φορά, η πρόσφατη εμφάνισή της με ένα εφαρμοστό ντύσιμο προκάλεσε ερωτήματα στο δίκτυο. Το φόρεμά της αναδείκνυε ξεκάθαρα τη σιλουέτα της κάνοντας σαφές ότι έχει πάρει κάποια επιπλέον κιλά.

Πριν από σχεδόν τρία χρόνια, υπήρξε μια κρίση στην καριέρα της λαμπρής ερμηνεύτριας. Αποχώρησε προσωρινά από τη σκηνή και στη συνέχεια έκανε ένα διάλειμμα στην καριέρα της λόγω του τραγικού διαζυγίου της με τον πατέρα του κληρονόμου της Simon Koencki.

Και, ως αποτέλεσμα αυτού, η θρυλική γυναίκα άρχισε να αλλάζει ριζικά την εμφάνισή της και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, μεταμορφώθηκε μέχρις αγνώστου μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Από μια παχουλή γυναίκα κατάφερε να μετατραπεί σε μια εντυπωσιακή και μικροσκοπική κυρία χωρίς να χάσει τη γοητεία και τη μοναδικότητά της.

Υπήρξε μια εποχή που οι θαυμαστές της Adele ανησυχούσαν ακόμη και για την ακραία και ανθυγιεινή αδυναμία της ερμηνεύτριας.

Ενώ πρόσφατα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της σε μια σόλο συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας, έγινε αρκετά σαφές ότι η τραγουδίστρια πήρε και πάλι βάρος και δεν είναι πια “πετσί και κόκαλο”. Η Adele εμφανίστηκε εντυπωσιακά με ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα με ντεκολτέ.

Κάποιοι άρχισαν να διαμαρτύρονται ότι η τραγουδίστρια βρίσκεται στη διαδικασία να ξαναπάρει τα χαμένα κιλά, ενώ οι υπόλοιποι υποστήριξαν ότι στην πραγματικότητα ήταν εξαιτίας αυτής της ασυνήθιστης ζώνης που έδειχνε παχιά.

“Παίρνει πάλι περιττά κιλά”, “Κιμ, ζήλεψε σιωπηλά”, “Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την ομορφιά της”, “Δεν μπορώ να καταλάβω αν πήρε κιλά ή είναι το φόρεμα που προσθέτει οπτικά περιττά κιλά”, “Εκπληκτική, αλλά μια ερώτηση: γιατί οι γοφοί της είναι τεράστιοι;”.

Όπως ανέφερε η εμβληματική τραγουδίστρια, στην πραγματικότητα, χάρη στις συντριπτικές δίαιτες, την τακτική σωματική δραστηριότητα και τη γυμναστική, κατάφερε να χάσει βάρος χωρίς τεχνητές παρεμβάσεις.

Πιστεύετε πραγματικά ότι πήρε κάποια κιλά;

Like this post? Please share to your friends: