“Παιδικά τραύματα και φτώχεια!” Από αυτές τις λεπτομέρειες που κόβουν το σαγόνι για τον Michael J. Fox λίγοι γνωρίζουν

Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο περιθώριο και μεγάλωσε με σκουπιδοτενεκέδες! 😢💔Τα χρόνια πέρασαν, το αγόρι μεγάλωσε και έγινε ένας θρυλικός ηθοποιός! 😮👏Ας ρίξουμε μια βαθύτερη ματιά στην πρώιμη ζωή και την δύσκολη παιδική ηλικία του J. Fox! 🤔🧐 Να είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τον σταρ από μια άλλη πλευρά σε αυτό το άρθρο! 👇

Εκτός από τους αγώνες του M. J. Fox ως ενήλικας να παλεύει με τη νόσο του Πάρκινσον και άλλα προβλήματα υγείας, ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η παιδική του ηλικία και η ανατροφή του ήταν επίσης γεμάτη προκλήσεις και ανασφάλειες. Η πορεία του για να γίνει ένας παγκοσμίου φήμης ηθοποιός δεν ήταν καθόλου ομαλή.

Το να πούμε ότι τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν και τα πιο ξέγνοιαστα δεν είναι τίποτα να πούμε. Γεννημένος στις 9 Ιουνίου 1961 στο Έντμοντον του Καναδά, βίωσε συχνά μετακινήσεις, δεδομένου ότι ο πατέρας του ήταν μέλος των καναδικών ενόπλων δυνάμεων.

Θεωρούσε την υποκριτική την πραγματική του κλίση από τα πρώτα του χρόνια. Οι θεατρικές του παραστάσεις τον οδήγησαν σε μια κωμική σειρά της Καναδικής Ραδιοφωνίας με τίτλο “Leo and Me”. Ήταν μόλις 17 ετών όταν άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική στο Λος Άντζελες.

Οι γονείς του ήταν πάντα οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές του που τον ενθάρρυναν να κυνηγάει τους στόχους του και να κάνει ό,τι ήθελε η καρδιά του. Ωστόσο, η έλλειψη χρημάτων και ευκαιριών τον σημάδεψε. “Ζούσα μια περιθωριακή ζωή. Ήμουν δεκαοκτώ ετών χωρίς χρήματα, χωρίς διασυνδέσεις”.

Η εμφάνισή του στο “Family Ties” έφερε την καριέρα του σε ένα εντελώς νέο επίπεδο και σύντομα έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα τηλεοπτικά πρόσωπα. Αξιοσημείωτος είναι και αυτός ο ρόλος του, ο οποίος απέσπασε υψηλούς επαίνους από τους κριτικούς.

Like this post? Please share to your friends: