«Παχύσαρκος και με γκρίζα μαλλιά!» Αυτό έκαναν η ηλικία και τα χρόνια στην εμβληματική ηθοποιό Kelly McGillis

Καλύτερα να καθίσετε πριν δείτε την καλλονή του «Top Gun» στις νέες της φωτογραφίες! 😬😨Η ηθοποιός που είχε την τύχη να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Cruise είναι πλέον αγνώριστη! 🤐🤯 Όσοι τρελάθηκαν με την Kelly McGillis τώρα θέλουν τα λόγια τους πίσω! 😉💯 Για τις πρόσφατες φωτογραφίες της – δες το άρθρο! 👇

Οι περισσότεροι θεατές θυμούνται αυτή τη θρυλική ηθοποιό του Χόλιγουντ για τον αξιοσημείωτο ρόλο της στην επιτυχημένη ταινία «Top Gun» όπου πρωταγωνίστησε στο πλευρό του T. Cruise. Κανείς δεν μπορούσε να αντισταθεί και να μην την ερωτευτεί παράφορα τότε. Τα εντυπωσιακά μπλε μάτια της και τα ξανθά μαλλιά της την έκαναν το μεγαλύτερο «φλερτ» στο πλατό.

Έχουν περάσει 37 χρόνια και η Τσάρλι στην οθόνη μοιάζει πλέον εντελώς αγνώριστη. Ο τρόπος με τον οποίο έχει αλλάξει η McGillis δεν διαφεύγει της προσοχής κανενός. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι ο Cruise θα τρομοκρατούνταν αν την έβλεπε τώρα. Οι παπαράτσι δεν χάνουν ευκαιρία να βιντεοσκοπούν την ηθοποιό όποτε την εντοπίζουν δημόσια.

«Τι είναι αυτά που λες; Φαίνεται καταπληκτική για την ηλικία της”, “Ο χρόνος δεν χαρίζεται σε κανέναν”, “Μου πήρε λίγο χρόνο για να την αναγνωρίσω εδώ”, “Η αγαπημένη μας Τσάρλι δεν είναι πια η ίδια!”.

Like this post? Please share to your friends: