«Παχύσαρκος και με φαλακρό κεφάλι!» Έτσι είναι τώρα η μητέρα των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον

Ο Τζάκσον ήταν τρελά ερωτευμένος με τη Λίζα Μαρί, την οποία, τελικά, παντρεύτηκε στο 1️⃣9️⃣9️⃣4️⃣! 🫠💘Όμως, εκείνη ράγισε την καρδιά του βασιλιά της ποπ χωρίζοντάς τον μετά από δύο χρόνια γάμου! 💔🥺Ενώ ο Jackson και η Lisa δεν είχαν παιδιά, ο μουσικός καλωσόρισε τρία παιδιά με την Debbie Rowe! 🫢🧐 Δείτε πώς είναι τώρα η μητέρα των παιδιών του Michael σε αυτό το άρθρο! 👇

Πέρα από τη θορυβώδη καριέρα του στον μεγάλο κόσμο της μουσικής, ο Michael Jackson, που επάξια αποκαλείται βασιλιάς της ποπ, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού και με την προσωπική του ζωή. Πιστεύεται ευρέως ότι ο μεγαλύτερος έρωτας του θρυλικού μουσικού ήταν η Lisa την οποία παντρεύτηκε το 1994.

Ωστόσο, εκείνη του ράγισε την καρδιά καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου μόλις 2 χρόνια μετά το γάμο τους. Οι σύζυγοι δεν είχαν αποκτήσει παιδιά μαζί. Το 1996 ο Τζάκσον παντρεύτηκε μια συνηθισμένη μαία η οποία, αργότερα, παραδέχτηκε ότι ο γάμος της με τον θρυλικό καλλιτέχνη δεν βασιζόταν στην αγάπη.

Με την Debbie Rowe, καλωσόρισε τρία αξιολάτρευτα παιδιά που έχουν ήδη μεγαλώσει. Ήταν στο νοσοκομείο που διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά οι δρόμοι του μελλοντικού ζευγαριού. Εκείνη την εποχή, η Debbie ήταν η βοηθός του δερματολόγου. Έγινε γνωστό ότι η Lisa ήταν κάθετα αντίθετη στο να κάνει παιδιά με τον Jackson και η Debbie ήταν εκείνη που του πρόσφερε τη βοήθειά της.

Φανταστείτε μόνο την έκπληξη και την απογοήτευση των παιδιών όταν το 2001 η μητέρα τους ζήτησε από τον δικαστή να της αφαιρέσει τα γονικά δικαιώματα. Η Debbie φέρεται να πάλευε με τον καρκίνο και τώρα εμφανίζεται εντελώς φαλακρή και με παραπανίσια κιλά. Οι γνώστες υποστηρίζουν ότι επισκέπτεται περιστασιακά τα παιδιά της.

Like this post? Please share to your friends: