“Περισσότερο σαν μουσείο, όχι σαν σπίτι!” Οι ιδιοκτήτες άνοιξαν τις πόρτες του διαμερίσματός τους του 1880 και άφησαν τους πάντες άφωνους

Στοιχηματίζουμε ότι κανείς σας δεν έχει δει ένα τόσο φανταστικό διαμέρισμα! 🏤😍Κανείς δεν σκέφτηκε να μπει καν σε αυτό, αλλά τη στιγμή που οι ιδιοκτήτες έδειξαν το εσωτερικό του, όλα άλλαξαν! 😉👍Ο κόσμος δεν μπορεί να μην ονειρεύεται αυτό το διαμέρισμα! 🤩🫠Δείτε τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του σε αυτό το άρθρο! 👇

Εκ πρώτης όψεως, πρόκειται για ένα συνηθισμένο διαμέρισμα με μια τυπική είσοδο και μια μικρή αυλή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πώς πραγματικά μοιάζει στο εσωτερικό του αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για όλους. Κάθε φορά που οι άνθρωποι εισέρχονται σε αυτό, δεν μπορούν να μην ονειρεύονται να ζήσουν κι αυτοί σε ένα τόσο φανταστικό μέρος.

Πολλοί θεωρούν ότι οι λέξεις δεν αρκούν για να περιγράψουν πόσο μοναδικό και αισθητικά όμορφο είναι. Το διαμέρισμα για το οποίο μιλάμε βρίσκεται στον τέταρτο όροφο και χρονολογείται από τη δεκαετία του 1880. Παρόλο που έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές, εξακολουθεί να διατηρεί την ιστορική του αξία.

Το εμβαδόν του είναι 84 τετραγωνικά μέτρα συνολικά. Μπορεί κανείς να βρει δύο μεγάλα παράθυρα με υπέροχη θέα στο σαλόνι που διαθέτει μπεζ τοίχους οι οποίοι ταιριάζουν απόλυτα με τις πόρτες. Το πιο ενδιαφέρον μέρος σε αυτό είναι το φούρνο που μπορεί να χαρακτηριστεί ως “ο πραγματικός θησαυρός αυτού του διαμερίσματος”.

Η κουζίνα διαθέτει σκανδιναβικό εσωτερικό και στοιχεία που είναι απόλαυση για το μάτι. Διαθέτει επίσης ρετρό λεπτομέρειες και vintage αξεσουάρ που κάνουν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο μοναδική. Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια σε αυτό το διαμέρισμα τα οποία διαθέτουν όχι τόσο μεγάλα αλλά ωραία μπαλκόνια όπου δεν είναι παρά μια ευχαρίστηση να απολαμβάνετε τον πρωινό καφέ.

 

Like this post? Please share to your friends: