“Περισσότερο σαν παλάτι, όχι σαν διαμέρισμα!” Οι σύζυγοι μεταμορφώνουν ένα παλιό διαμέρισμα και ανατινάζουν το δίκτυο με τα τελικά αποτελέσματα

Ενώ άλλοι το ονειρεύονται σιωπηλά, εγώ και ο σύζυγός μου πήραμε το ρίσκο και γίναμε οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο! ❤️‍🩹🤩 Δώσαμε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα παλιό διαμέρισμα και τώρα ζούμε στο πιο επιθυμητό μέρος που υπήρξε ποτέ! 😉Τα τελικά αποτελέσματα άφησαν τους πάντες άφωνους! 🤐 Δείτε την πλήρη μεταμόρφωση σε αυτό το άρθρο! 👇

Την πρώτη φορά που οι νέοι ιδιοκτήτες μπήκαν σε αυτό το διαμέρισμα, δεν ήταν η παλιά ανακαίνιση που τους τρόμαξε, αλλά οι τοίχοι ύψους τριών μέτρων και ο τεράστιος χώρος του που έκλεψαν την καρδιά τους και δεν άφησαν περιθώρια για περαιτέρω συζητήσεις και αμφιβολίες. Είναι 153 τετραγωνικά μέτρα και απαιτούσε πολύ επιμελή λόγο για να γίνει.

Συνολικά, φαινόταν καλό, ωστόσο το γεγονός ότι κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 2000 ήταν μάλλον εμφανές. Ο χώρος της εισόδου αποδείχθηκε πολύ ευρύχωρος και εκλεπτυσμένος. Για τους τοίχους επιλέχθηκε μια ουδέτερη ανοιχτή απόχρωση, ενώ το δάπεδο ήταν διακοσμημένο με ένα εξωτικό δέντρο. Ο κύριος αποθηκευτικός χώρος εδώ είναι το καμαρίνι που κρύβεται πίσω από τις κουρτίνες. Το διακόσμησε τον απέναντι τοίχο με ένθετους καθρέφτες για να μεγαλώσει οπτικά ο χώρος.

Οι νέοι ιδιοκτήτες εγκατέστησαν μια ευρύχωρη μονάδα κουζίνας με ανοιχτές γκρι προσόψεις. Πάρθηκε η απόφαση να αρνηθούν ένα ολοκληρωμένο ανώτερο επίπεδο, ώστε να διατηρηθεί η φρεσκάδα και το φυσικό φως του δωματίου. Ένας τοίχος διακοσμήθηκε με κομμένα τούβλα αντίκες, καθώς η υπάρχουσα τοιχοποιία άφηνε πολλά περιθώρια.

Στα δεξιά της μπαλκονόπορτας, τοποθετήθηκε μια πύλη τζακιού, μπροστά από την οποία υπήρχε καθιστικό. Στο δωμάτιο υπήρχε επίσης χώρος για ένα κανονικό πιάνο, το οποίο παίζει συχνά ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος. Σε κοντινή απόσταση τοποθετήθηκε ένας μεγάλος καναπές σε σμαραγδένιο χρώμα.

Διακόσμησαν τους τοίχους στην κρεβατοκάμαρα με μεταξωτή ταπετσαρία με εικόνες φυτών. Ένα μέρος του δωματίου δόθηκε σε ένα ολοκληρωμένο καμαρίνι. Ο χρωματικός συνδυασμός σε αυτούς τους λειτουργικούς χώρους είναι ο ίδιος, ο οποίος ενοποιεί οπτικά αυτά τα δωμάτια. Χρησιμοποίησαν χρώμα ανθεκτικό στην υγρασία, πλακάκια και πορσελάνη για το φινίρισμα.

Το παιδικό δωμάτιο διαθέτει ένα τυπικό σύνολο επίπλων: ένα κρεβάτι, έναν χώρο εργασίας και αποθηκευτικό χώρο. Περνώντας στο μπάνιο, για τη διακόσμηση χρησιμοποιήθηκαν πορσελάνες και λευκά πλακάκια. Αντί για τη συνηθισμένη μπανιέρα, αποφασίστηκε να εγκατασταθεί εδώ ένα ευρύχωρο ντους.

Like this post? Please share to your friends: