“Ποζάρει με μπικίνι!” Έτσι μοιάζει και ζει ο πρώην γνωστός Μπρους Τζένερ τώρα ως Κέιτλιν

Τι συνέβη στον πατέρα των αδελφών Τζένερ που άλλαξε το όνομά του και έγινε γυναίκα; 🤔🧐 Εδώ είναι η Caitlyn Jenner, προηγουμένως ως Bruce, η οποία απολαμβάνει τη ζωή ως γυναίκα τώρα! 😮 Για να μάθετε περισσότερα – δείτε το άρθρο! 👇

Φαίνεται ότι η Caitlyn Jenner ζει την καλύτερη ζωή της, δεδομένων των τελευταίων φωτογραφιών και ειδήσεων που έχει μοιραστεί με τους οπαδούς της στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Παλαιότερα γνωστός ως Bruce Jenner, ο πατέρας των διάσημων αδελφών υπέστη μια ριζική μεταμόρφωση μέχρι και την αλλαγή του πιστοποιητικού γέννησής του προκειμένου να γίνει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Η είδηση αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη όχι μόνο για την οικογένεια αλλά και για όλους τους άλλους που παρακολουθούσαν ενεργά τη ζωή τους στο διαδίκτυο. Χτύπησε τη σύζυγό του (Kris) και τις κόρες τους σαν κοφτερό μαχαίρι, ωστόσο δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο από το να το αποδεχτούν.

Πρόσφατα, η Caitlyn μοιράστηκε μερικά ειλικρινή στιγμιότυπα από την ηλιόλουστη Καλιφόρνια. Έκανε ηλιοθεραπεία και έδειχνε να ζει τη ζωή της στο έπακρο. Φορούσε ένα πικάντικο μαγιό αλλά άφηνε ακόμα περιθώρια για φαντασία.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, είναι σε σχέση με τη Sophia Hutchins εδώ και 2 χρόνια ήδη, με την οποία διαμένει στην έπαυλή τους στο Μαλιμπού. Είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι έχει βρει τελικά την ευτυχία της.

Like this post? Please share to your friends: