“Ποιος έκλεψε την καρδιά του Μπιλ Γκέιτς;” Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία βγαίνει ο συνιδρυτής της Microsoft

Ο Μπιλ Γκέιτς έδειξε τη νέα του κοπέλα και τώρα τα χρήματα δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνει τους ανθρώπους να τον ζηλεύουν!🤫 Ποια έκλεψε την καρδιά ενός από τους πλουσιότερους άνδρες μετά τον 27χρονο γάμο του και είναι εδώ για τα χρήματα; 🤔🧐Για να ανακαλύψετε τα πάντα – δείτε το άρθρο! 👇

Δύσκολα θα υπάρξει κάποιος που θα αμφισβητήσει την ταυτότητα αυτού του άντρα-θρύλου. Είναι ο Bill Gates, μια αμερικανική επιχειρηματική προσωπικότητα, συνιδρυτής του γίγαντα λογισμικού και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη γη, του οποίου η σημαντική συμβολή και ο αναντικατάστατος ρόλος δύσκολα μπορεί να υπερεκτιμηθεί.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, πρόσφατα έβαλε τέλος στο γάμο του με τη Μελίντα Γκέιτς και προκάλεσε σάλο. Οι φήμες λένε ότι ο είχε δεσμό που οδήγησε τον μακροχρόνιο γάμο τους να διαλυθεί.

Ορισμένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο κόσμος παρατήρησε επίσης τον Γκέιτς σε ιδιωτικά πάρτι σε στριπτιζάδικα και επιβεβαιώνουν το νέο του ειδύλλιο με την Πόλα Χερντ. Έχουν ακόμη εντοπιστεί μαζί κατά τη διάρκεια διακοπών καθώς και σε τουρνουά τένις, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας σε ένα ιδιωτικό πάρτι αρραβώνων για τον J. Bezos και την L. Sanchez.

Έτσι, η 60χρονη Paula κατάφερε να κλέψει την καρδιά μιας από τις πιο επιδραστικές και πανύψηλες προσωπικότητες της γενιάς μας. Αν ενδιαφέρεστε, η Paula ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Mark Hurd και στέλεχος της Hewlett-Packard, ο οποίος, δυστυχώς, απεβίωσε το 2019.

Έχει σπουδάσει πληροφορική και αφιερώθηκε στη φιλανθρωπία και τον προγραμματισμό εκδηλώσεων. Το πάθος της για το τένις και η ευφυΐα της πιστεύεται ότι ήταν αυτά που γοήτευσαν τον παγκοσμίου φήμης άνδρα.

Like this post? Please share to your friends: