“Ποιος έκλεψε την καρδιά του Τζον Λένον;” Έτσι μοιάζει τώρα η σύζυγος του ιδρυτή των Beatles

Καλύτερα να καθίσετε πριν μάθετε ποια είναι αυτή η γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι! 🤫😱Here is the one for whom John Lennon divorced his first wife! 🧐🤭 Ο ιδρυτής του Beatles πυροβολήθηκε σε 1️⃣9️⃣8️⃣0️⃣ αφήνοντας την αγαπημένη του γυναίκα μόνη της! 💔😭Έχουν περάσει δεκαετίες και η Γιόκο Όνο είναι ήδη 9️⃣0️⃣! Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες της σε αυτό το άρθρο! 👇

Η σπουδαία και παγκοσμίου φήμης μουσικός, τραγουδίστρια, κιθαρίστρια και ιδρύτρια του εμβληματικού συγκροτήματος των Beatles είχε σημαντική συμβολή στον κόσμο της μουσικής. Ο κόσμος ενδιαφέρθηκε και για την προσωπική του ζωή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μεγαλύτερη αγάπη του Lennon έγινε η Yoko Ono.

Κάποτε, ο εμβληματικός τραγουδιστής ισχυρίστηκε μάλιστα ότι η Γιόκο και εκείνος είχαν μία και την ίδια ψυχή. Το ζευγάρι ήταν αχώριστο για 12 χρόνια και μόνο ο θάνατος του θρυλικού άνδρα θα μπορούσε να τους χωρίσει. Πάνω από 4 δεκαετίες έχουν περάσει από τον θάνατο του τραγουδιστή και η Yoko είναι ήδη 90 ετών.

Περίεργοι παπαράτσι δεν έχασαν την ευκαιρία και την απαθανάτισαν σε αναπηρικό καροτσάκι συνοδευόμενη μάλλον από έναν βοηθό. Η εμφάνισή της προκάλεσε πολλά ερωτήματα. Το νεαρό κορίτσι που έγινε η μοναδική μούσα του Lennon έχει γεράσει.

“Και τι βρήκε άραγε μέσα της;”, “Οι Γιαπωνέζες δεν γερνούν!”, “Φαίνεται αρκετά καλή για γυναίκα στα 90 της”, “Ο Τζον άξιζε κάτι καλύτερο!”, “Δεν έχει αλλάξει καθόλου”, “Θα μπορούσε να κλέψει την καρδιά ενός από τους πιο επιθυμητούς άνδρες στην ιστορία!”.

Like this post? Please share to your friends: