“Ποιος έκλεψε την καρδιά του Enrique Iglesias;” Ο Ισπανός τραγουδιστής έδειξε τα παιδιά του από την Κουρνίκοβα και έλιωσε τις καρδιές όλων

Αυτό συμβαίνει όταν δύο άνθρωποι διαφορετικών εθνικοτήτων ερωτεύονται ο ένας τον άλλον! 💘😮Ενώ εκατομμύρια κορίτσια ονειρεύονται τον Iglesias ως άντρα, ο Ισπανός τραγουδιστής είναι ευτυχισμένος με μία γυναίκα ήδη 1️⃣6️⃣ χρόνια! 🤫🤩Ηταν πίσω στο 2️⃣0️⃣0️⃣1️⃣ που ο Iglesias γνώρισε για πρώτη φορά την Anna Kournikova! 👩‍❤️‍👨See πώς είναι η σύζυγος του μάτσο και τα παιδιά τους σε αυτό το άρθρο!👇

Πίσω στο 2001 αυτός ο διάσημος και επιτυχημένος Αμερικανός τραγουδιστής με την ισπανική καταγωγή είχε την τύχη να διασταυρωθεί με την A. Kournikova, μια δημοφιλή Ρωσίδα τενίστρια. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του Escape, όπου η χημεία τους στην οθόνη μετατράπηκε γρήγορα σε ένα ρομάντζο της πραγματικής ζωής.

Ο μάτσο που ονειρεύτηκαν εκατομμύρια κορίτσια βρήκε τον έρωτα με την Άννα και έκτοτε είναι απολύτως αχώριστοι. Έχουν περάσει ήδη 16 χρόνια που είναι ευτυχισμένοι παντρεμένοι και υποδέχτηκαν τρία αξιολάτρευτα παιδιά. Συνολικά, κρατούν την οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση.

Η τενίστρια έχει συνηθίσει την τεράστια δημοτικότητα του συζύγου της, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο επιθυμητούς άντρες celebrities μεταξύ των κοριτσιών. Αυτές τις μέρες, σπάνια στιγμιότυπα από την οικογένεια του Ισπανού μάτσο έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας στο δίκτυο. Μπορεί να πει κανείς ότι τα παιδιά τους έχουν πάρει τα καλύτερα γονίδια από τους γονείς τους και ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά τους.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova)

“Cuteness overloaded!”, “Τι αξιολάτρευτα παιδιά! Δεν μπορώ!”, “Χτύπησαν το γενετικό τζάκποτ”, “Οι άνθρωποι λένε ότι τα παιδιά που γεννιούνται από μικτούς γάμους βγαίνουν τα πιο όμορφα και υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό!”.

Like this post? Please share to your friends: