“Ποιος είπε ότι οι plus size γυναίκες δεν μπορούν να φορέσουν μπικίνι;” Η Abby Bible απαντά στους haters της και δεν αφήνει περιθώρια για φαντασία

Ο κόσμος την αποκαλεί “χοντρό γουρούνι”, αλλά εκείνη δεν νοιάζεται και δεν χάνει ευκαιρία να δείξει το ημίγυμνο σώμα της! 😬🤯Δείχνει περήφανα τις πτυχές του λίπους της και αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν είναι όλοι έτοιμοι! 🤐🫣 Προσπαθήστε να μην κλείσετε τα μάτια σας από αμηχανία όταν δείτε τις πικάντικες φωτογραφίες της σε αυτό το άρθρο! 👇

Αυτή είναι η Abby Bible, μια 26χρονη λάτρης της μόδας από τη Νέα Υόρκη, η οποία είναι αρκετά δημοφιλής στο TikTok. Όπως μπορεί κανείς να δει, έχει ασπαστεί τη θετικότητα του σώματος και συχνά φοράει αποκαλυπτικά ρούχα και μπικίνι, παρά τη μη τυπική της εμφάνιση. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, περίπου 200 000 άνθρωποι την ακολουθούν ενεργά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Abby είναι από τα μοντέλα που ανοίγουν= νέους δρόμους για τη θετικότητα του σώματος και θεωρεί ότι και οι plus size άνθρωποι μπορούν να έχουν την πολυτέλεια να φορούν ό,τι τους αρέσει και ότι το υπερβολικό βάρος δεν αποτελεί καθόλου εμπόδιο. Δεν την ενδιαφέρει η γνώμη όλων των άλλων και ζει τη ζωή της στο έπακρο.

“Υπάρχουν άντρες που το θεωρούν αυτό ελκυστικό; Αν ναι, ήρθε η ώρα να επισκεφθείτε έναν ψυχίατρο!”, “Αρκετά με το διαδίκτυο για σήμερα!”, “Δεν είναι για λιπόψυχους”, “Παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό ενώ έκανα scrolling στα social media της”.

Like this post? Please share to your friends: