“Ποιος θα κληρονομήσει την περιουσία της Τζολί;” Η ηθοποιός κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση και προκαλεί αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Τζολί σπάει επιτέλους τη σιωπή της και ανακοινώνει το όνομα του παιδιού της που θα κληρονομήσει ολόκληρη την περιουσία της! 🤫😳 Η ηθοποιός του Χόλιγουντ αποκληρώνει πέντε από τα έξι παιδιά της και προκαλεί σάλο! 😤😡 Αυτό ήταν κάτι που οι θαυμαστές δεν ήταν έτοιμοι να ακούσουν! 🤐🫣Για λεπτομέρειες – δείτε το άρθρο! 👇

Δεν υπάρχει σχεδόν κανείς που να μην γνωρίζει αυτή την παγκοσμίου φήμης και τεράστιας επιτυχίας ηθοποιό. Πέρα από την κατακλυσμιαία καριέρα της ως ηθοποιός, η Τζολί είναι επίσης φιλάνθρωπος και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ωστόσο, η πρόσφατη απόφασή της προκάλεσε αντιδράσεις.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η ηθοποιός του “Mr. and Mrs. Smith” αποφασίζει να αποκληρώσει 5 από τα 6 παιδιά της. Η πρώην αγαπημένη του Pitt άφησε τους πάντες άφωνους με την απόφασή της και ιδού μερικές λεπτομέρειες. Μόνο ο γιος της θα κληρονομήσει ολόκληρη την περιουσία της σταρ του κινηματογράφου, ύψους 116 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το όλο θέμα είναι ότι εκτιμά ιδιαίτερα την υποστήριξη που έλαβε από τον γιο της σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους ολόκληρης της ζωής της, το διαζύγιό της με τον B. Pitt. Όπως αναφέρει, ο Maddox τη βοήθησε να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη διαδικασία, για την οποία η Jolie είναι ατελείωτα ευγνώμων.

Αυτό, ωστόσο, σήκωσε τα φρύδια του κόσμου και πολλοί έδειξαν έντονη αποδοκιμασία και δυσπιστία. Η ίδια θεωρεί τον Maddox “το χρυσό παιδί” και δεν του χαρίζεται κυριολεκτικά τίποτα.

Τώρα, είναι η σειρά σας να μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια!

Like this post? Please share to your friends: