“Ποιος θα μου το έλεγε;” Η Hailey αποκαλύπτει ένα επώδυνο σύμπτωμα εγκυμοσύνης στην τελευταία ενημέρωση για την κοιλιά της

Ήταν τον Μάιο 9️⃣ που επιβεβαίωσαν τις φήμες και μοιράστηκαν τα νέα της εγκυμοσύνης! 🤗🎉 Η ανακοίνωση αυτή κυριολεκτικά ανατίναξε το διαδίκτυο και προκάλεσε σάλο στους θαυμαστές της Gomez! 💥😲 Ωστόσο, “η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα” ακόμα και για τους διάσημους! 😏👌 Για να μάθετε περισσότερα – δείτε το άρθρο! 👇

Για να θυμίσουμε εν συντομία, ήταν το 2018 που το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου και δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια. Πέρασαν ήδη 5 χρόνια και είναι εδώ για να μοιραστούν μεγάλα νέα με τους followers τους. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και το μοντέλο είναι ενθουσιασμένοι που θα αγκαλιάσουν τη γονεϊκότητα.

Το να πούμε ότι προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του δικτύου δεν είναι τίποτα να πούμε. Όλοι συγκλονίστηκαν και εξεπλάγησαν ευχάριστα συγχαίροντάς τους για το εντελώς νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Hailey βρίσκεται ήδη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Justin Bieber (@justinbieber)

Πρόσφατα, το μοντέλο έγινε ειλικρινής και έδωσε μερικές εκπληκτικές λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της. Παραπονέθηκε για πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης προσθέτοντας ότι κανείς δεν την προειδοποίησε γι’ αυτό.

Like this post? Please share to your friends: