«Ποιος θα της θυμίσει την ηλικία της;» Η Σερ βγαίνει ραντεβού με τον νεαρό φίλο της και προκαλεί αντιδράσεις

Η Cher μοιράζεται προσωπικές στιγμές με το αγόρι της και δεν θυμάται πόσο χρονών είναι! 🤤❤️‍🔥 Ο άντρας που έκλεψε την καρδιά του θρύλου της ποπ είναι 4️⃣0️⃣ χρόνια μικρότερός της, μπορείτε να το πιστέψετε; 😳😵 Οι παπαράτσι εντόπισαν το ζευγάρι σε ρομαντικό ραντεβού και προκάλεσαν σάλο στους θαυμαστές! 🤫🧐Για τις πολυσυζητημένες φωτογραφίες – δείτε το άρθρο! 👇

Η παγκοσμίου φήμης, επιτυχημένη και θρυλική τραγουδίστρια της ποπ δεν παύει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Εκτός από την κατακλυσμιαία καριέρα της στη μουσική, η προσωπική της ζωή προκαλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Το γεγονός ότι η εμβληματική καλλιτέχνιδα «προτιμά» να βγαίνει με πολύ νεότερους άνδρες την έχει καταστήσει μία από τις πιο πολυσυζητημένες διασημότητες.

Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμα, η Cher βγαίνει αυτή τη στιγμή με τον Alexander Edwards, ένα μουσικό στέλεχος, ο οποίος μοιράζεται έναν γιο με την Amber Rose. Ήταν το 2022 που το ζευγάρι πιάστηκε για πρώτη φορά χέρι-χέρι και έκτοτε είναι αχώριστοι. Αυτό που δεν αρέσει στον κόσμο είναι η μεγάλη διαφορά ηλικίας τους – 40 χρόνια.

«Εκείνη βρήκε την αγάπη, εκείνος βρήκε τα λεφτά!», «Ο κόσμος γύρισε ανάποδα», «Αρκετά με το διαδίκτυο για σήμερα», «Μοιάζουν περισσότερο με μητέρα και γιο, όχι με εραστές», «Κάποιος, παρακαλώ, να της θυμίσει την ηλικία της!», «Αν είσαι ενήλικας και είσαι ακόμα ελεύθερος. Τότε, μην ανησυχείς. Ο μελλοντικός σου σύντροφος δεν έχει γεννηθεί ακόμα».

Like this post? Please share to your friends: