“Ποτέ δεν χαμογελάει έτσι με την Lopez!” Σπάνια πλάνα του Μπεν Άφλεκ με την έφηβη κόρη του προκάλεσαν ερωτήματα

Ήταν το 2009 όταν ο Affleck και η Garner καλωσόρισαν την κόρη τους Seraphina! 😮😍Οι φακοί των φωτογραφικών μηχανών έχουν απαθανατίσει τον τελευταίο καιρό το μεγάλο κορίτσι μαζί με τον ηθοποιό! 🧐🫢 Δείτε πώς είναι η ίδια σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Αν και είναι χωρισμένοι από το 2018, ο B. Affleck και η J. Garner αφιερώνουν πολύ χρόνο στα παιδιά τους και παραμένουν οι ίδιοι αφοσιωμένοι γονείς. Παρά το γεγονός ότι είναι ήδη παντρεμένοι με κάποια άλλη, ο Affleck παίρνει μεγάλο μέρος στην ανατροφή των παιδιών του.

Οι παπαράτσι απαθανάτισαν πρόσφατα τον ηθοποιό του Χόλιγουντ να κουβαλάει πέντε κουτιά πίτσα και να αλληλεπιδρά χαρούμενα με την 14χρονη κληρονόμο του. Η Σεραφίνα ήταν ντυμένη με σορτσάκι μέχρι το γόνατο, ένα χαλαρό σκατό, ένα σακάκι και αθλητικά παπούτσια. Η εμφάνισή της προκάλεσε ερωτήματα.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες έγιναν αμέσως viral και είχαν ως αποτέλεσμα ανάμεικτες αντιδράσεις. Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι έμοιαζε ακριβώς με τον πατέρα της, ενώ οι άλλοι ήταν πεπεισμένοι ότι ήταν καρμπόν αντίγραφο της υπέροχης μητέρας της.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι το μεσαίο παιδί των πρώην συζύγων. Επίσης, μοιράζονται μαζί δύο παιδιά: Τον Samuel και τη Violet. Ο χωρισμός τους δεν κατάφερε να τους εμποδίσει να δώσουν προτεραιότητα στο χρόνο που περνούν με τα πολύτιμα παιδιά τους.

Μπορεί να πει κανείς ότι ο Affleck είναι πραγματικά ένας στοργικός και αφοσιωμένος πατέρας που θα έκανε τα πάντα για την ευημερία των αξιολάτρευτων παιδιών του. Η Jennifer Lopez, με τη σειρά της, τον καταλαβαίνει πλήρως από αυτή την άποψη.

Like this post? Please share to your friends: