«Πού είναι η σεμνότητα, Μέγκαν;» Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του κλέβουν την παράσταση στο θέρετρο Four Seasons στη Φλόριντα

Η Μαρκλ ξέχασε ότι είναι δούκισσα και φόρεσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με ανοιχτή πλάτη! 🤬🙄«Γελοίο», «Πώς τολμάει;» και άλλα σχόλια χτύπησαν τη γυναίκα! 💬 Ακόμα και ο πρίγκιπας αισθάνθηκε άβολα δίπλα της! 😬😳 Οι παπαράτσι κατέγραψαν το βασιλικό ζεύγος να γευματίζει στο θέρετρο Four Seasons και μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο! 👇

Οι κάμερες κατέγραψαν κρυφά το βασιλικό ζεύγος κατά τη διάρκεια ενός ειδικού φιλανθρωπικού δείπνου και έκαναν τεράστιο θόρυβο στους Βρετανούς. Η αξιοσημείωτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της φιλανθρωπικής οργάνωσης Sentebale.

Το δείπνο έλαβε χώρα στο διάσημο θέρετρο Four Seasons το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για την υπέροχη θέα στον ωκεανό και τις ακριβές σουίτες που κοστίζουν τουλάχιστον 8000 δολάρια ανά διανυκτέρευση. Μεγάλη προσοχή δόθηκε στο τολμηρό ντύσιμο της δούκισσας. Φορούσε ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και ο Χάρι προφανώς έδειχνε να νιώθει άβολα δίπλα της.

Η εμφάνιση της δούκισσας προκάλεσε σάλο που μοιράστηκαν διαφορετικές απόψεις για την επιλογή της μόδας της. Ενώ κάποιοι τη θαύμαζαν ό,τι κι αν συνέβαινε, οι άλλοι χαρακτήρισαν το συγκεκριμένο ντύσιμο «ντροπιαστικό» και μάλιστα «απαράδεκτο» προσθέτοντας ότι η Middleton δεν θα το έκανε ποτέ αυτό.

Like this post? Please share to your friends: